Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №796 від 16.02.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Після зустрічі з головою облдержадміністрації Олексієм Муляренком проблемний мікрорайон у Рівному опалюватиметься

Після зустрічі з головою облдержадміністрації Олексієм Муляренком проблемний мікрорайон у Рівному опалюватиметься

Обурені мешканці, які потерпають від холоду у своїх помешканнях по вулицях Руській, Олени Теліги та Олександра Олеся у Рівному прийшли до голови Рівненської облдержадміністрації Олексія Муляренка шукати підтримки.

Люди незадоволені якістю надання послуг з теплопочання, що надає котельня по вулиці Олександра Олеся.

«Домовилися врегулювати проблему з теплопостачанням, і вже найближчими днями «Рівнетеплоенерго» додатково запустить газову котельню в цьому мікрорайоні, що дасть можливість відновити нормальний температурний режим в помешканнях рівнян, а також кількох бюджетних установ. Важливим питанням є дотримання котельнею усіх екологічних вимог та норм, тому це також перебуватиме під особливим контролем», - зазначив Олексій Муляренко.

За словами очільника Рівненщини відбулася жорстка розмова з керівництвом «Укртепло» про недопущення такої ситуації знову. Вони зобов’язалися модернізувати обладнання та врегулювати тепловий режим. Також «Укртепло» пообіцяло переглянути кадрову політику щодо керівництва рівненської філії.

У свою чергу міський голова Рівного Володимир Хомко запевнив рівнян, що за день-два тепловий режим в їх помешканнях відновиться, а «Укртепло» проведе перерахунок вартості наданих послуг.

16.02.2017



Рівне-Ракурс №10 від 16.02.2017p. 
На головну сторінку