Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №799 від 02.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Губка для миття посуду допоможе не тільки на кухні

Губка для миття посуду допоможе не тільки на кухні

Зазвичай кухонна губка використовується господинями за прямим призначенням, тобто для миття посуду.

Ми пропонуємо вам дізнатися, на що ще здатна помічниця-губка.

Видаляємо катишки на одязі

Текстурований жорсткий шар губки, що нагадує наждачку, допоможе швидко облагородити светр, що втратив вигляд через присутність катишек. Акуратно протріть цією стороною губки одяг і ви позбудитеся катишок та зайвого ворсу.

Допомогаємо кімнатним рослинам

Під час пересадки рослини, покладіть на дно горщика губку. Це допоможе позбутися проблеми з надлишковим поливом рослини. Губка буде вбирати зайву вологу, що утворюється під час надлишкового поливу і захищатиме коріння від загнивання. Також вона буде запасним резервуаром води, якщо ви раптом пропустіть полив.

Прибераємо шерсть тварин

Щоби почистити килимове покриття від шерсті домашньої тварини досить його необзідно протерти вологою губкою.

Робимо охолоджуючий елемент для сумки-холодильника

Просто і швидко: просочену вологою губку сховайте в пластиковий пакет на застібці та відправте на ніч в морозилку, а вранці у вас буде готовий переносний охолоджуючий елемент, який можна використовувати в сумці-холодильнику.

Захищаємо

крихкі речі

Відправляючи посилку або збираючи коробки для переїзду, спробуйте обкласти з усіх боків крихкий цінний предмет поролоновими губками, щоб створити «подушку безпеки». А якщо ви зберігаєте, скажімо, керамічний посуд або колекцію статуеток, то стратегічно вірно буде помістити губки поблизу найбільш тендітних деталей.

Робимо баночку для зняття

лаку з нігтів

Можливо, ви вже помічали у салонах краси - занурюєш ніготь у губку і дістаєш його вже без лаку. Заощаджуємо на ватяних дисках: скручуємо губку і поміщаємо її в пластикову банку з широкою горловиною. Залишилося тільки просочити губку рідиною для зняття лаку і готово!

Захищаємо поверхню від подряпин

Навіть якщо у вас вдома немає антикварних меблів, подряпини на улюбленому столі або полиці - це досить прикро. Тому перш ніж поставити вазу, акваріум або будь-який інший предмет інтер’єру, здатний подряпати поверхню, просто приклейте на дно або ніжки м’які шматочки губки.

Робимо домашній педикюр

Думаємо, ви вже здогадалися - губки і магазинні роздільники пальців для педикюру зроблені з однакового матеріалу, поролону. Просто помістіть собі між пальцями ніг нарізані шматочки губки і можна більше не турбуватися про розмазаний лак.

02.03.2017



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2017p. 
На головну сторінку