Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №801 від 16.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

«ЗЕВС»: Модно! Стильно! Зручно!

«ЗЕВС»: Модно! Стильно! Зручно!

Магазин шкіряних ексклюзивних виробів № 1 у Рівному: Турецька шкіра & Європейська якість & Українська ціна

Магазин «ЗЕВС» - це гарант краси. Це 1000 пропозицій, 1000 образів і 1000 варіантів. У магазині представлена тільки сертифікована продукція. Моделі високої моди з Туреччини та Європи - все це у магазині «ЗЕВС» на Соборній, 135 (біля Органного залу). Сонячна весна або золота осінь - в будь-якому разі потрібно бути у всеозброєнні. Ідеальний варіант - красива та водночас тепла шкіряна куртка або плащ. Натуральна шкіра - це завжди модно, практично і помітно.

Дівчина в міні-спідниці та короткій шкіряній куртці - це захоплення в очах молодих людей. А жінка старшого віку в шкіряній куртці з розкішним хутром - елегантність та шарм. Для чоловіків - поняття «шкіряна куртка» вже є обов’язковим атрибутом мужності та стилю. «Мати в своєму гардеробі якісні турецькі шкіряні куртки - мета будь-якої людини, що прагне виглядати модно, стильно та інтелігентно», - вважає власник магазину «ЗЕВС» пан ­Хусейн (на фото).

Високоякісні матеріали та натуральне хутро

Турецькі виробники шкіряних курток орієнтовані на європейських споживачів. Тому при виготовленні продукції використовуються високоякісні матеріали та натуральне хутро. Шкіра дозволяє експериментувати і створювати сучасні образи, саме тому її так люблять дизайнери всього світу. Вони намагаються кожен сезон здивувати покупців новими рішеннями в пошитті шкіряних курток - це і каміння, і стрази, і метал, і вишивка. Багато всесвітньо відомих виробників одягу, довіривши розробляти моделі зі шкіри та хутра саме турецьким модельєрам, з гордістю ставлять на своїх виробах лейбл «Made in Turkey». А турки в цей час здобувають гранд-призи на виставках і влаштовують покази на подіумах від світових дизайнерів.

Шкіряна куртка

на кожен день

Куртки зі шкіри зустрічаються в колекції практично кожного модного бренду. В магазині «ЗЕВС» ви знайдете будь-який шкіряний виріб на свій смак. Це і романтичні приталені плащі, і рокерські «косухи», і спортивні куртки, оздоблені трикотажем, і куртки-трансформери та жилетки. Для чоловіків спецпропозиція - утеплені шкіряні куртки класичного крою, вони підійдуть для холодної весни або пізньої осені. Шкіряну куртку можна надіти і на роботу, і на прогулянку, комбінуючи з будь-яким одягом. Створіть свій неповторний образ, поєднуючи його зі стильним одягом або нарядом в стилі casual (повсякденний стиль одягу з акцентом на зручність та практичність), додавши білі кеди і блакитні джинси. У будь-якому варіанті можна виглядати стильно та вишукано, відчувати себе впевнено і залишатися на піку моди!

Шуба – не розкіш, а необхідність

«Нічого надіти» - ця фраза виключно для жінок. І взимку вона звучить як ніколи до речі. Якщо у вашому гардеробі немає шубки з магазину «ЗЕВС» - то вам справді нема в чому вийти на вулицю. Хутро заворожує, хутро прикрашає, хутро для прекрасної дами - як оправа для коштовності. Сьогодні шуба - не розкіш, а необхідність. Це стосується всіх - ділових, стильних, модних, практичних. Вибір великий - норка, лисиця, мутон, бобер. Парад шуб чекає вас у магазині «ЗЕВС». «Шубка, придбана у нас, ніколи не облізе, як кішка до літа, не змінить свій колір, - переконує рівненських модниць пан Хусейн. - У цьому будьте впевнені на 100 відсотків».

Дублянка: легка,

але тепла і комфортна

Дублянка - один з найрозкішніших предметів гардеробу. Споконвіку у наших предків шуби з дубленої овчини користувалися популярністю. Сьогодні дублянки знову на піку моди. І не потрібно думати, що цей верхній одяг - не для ваших тендітних плечей. Радянські «важковаговики» пішли в минуле. Сучасні дублянки зроблені виключно з легких, але при цьому дуже теплих матеріалів. З обробкою з лисиці, песця, стриженої овчини. Є брутальні моделі для чоловіків - з коміром з норки. Дублянка - найкраще поєднання краси і затишку. У ній ви будете виглядати солідно й елегантно. А якщо дублянка куплена в магазині «ЗЕВС», то вона неодмінно стане родзинкою вашого гардеробу і підкреслить вашу індивідуальність.

«ЗЕВС»: ніхто не піде без покупки!

Моді кожен вік підвладний. «У магазині «ЗЕВС» знайдуться моделі як для молодих дівчат та чоловіків, так і для зрілого покоління та дітей, - упевнений пан Хусейн. - Є всі розміри і для повненьких покупців». Екстравагантні особи, примхливі модниці або берегині домашнього вогнища - будь-яка зможе підібрати для себе верхній одяг. «ЗЕВС» допоможе кожній жінці стати справжньою леді, а кожному чоловіку - відчути себе її мужнім захисником!

Турецькі шуби, норки, дублянки, куртки і жилетки вирізняються своєю добротністю, різноманітністю моделей та кольорів, а за співвідношенням якості та ціни вони займають перше місце в світі. Покупці всіх країн полюють на нові моделі шкіряних та хутрових виробів кожен сезон. Якщо ви відважилися придбати гарну і модну річ, вас чекають у спеціалізованому магазині «ЗЕВС».

Відвідайте наш магазин –

ми допоможемо підібрати

вам саме те, що потрібно!

Вдалих вам покупок!

16.03.2017



Рівне-Ракурс №10 від 16.03.2017p. 
На головну сторінку