Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №801 від 16.03.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Рівненські школярі знову взяли участь у спортивних змаганнях

Учні класичної гімназії «Престиж» завжди були постійними учасниками різноманітних спортивно-масових заходів, які проводяться в Рівному. Це й не дивно, тому що саме цей навчальний заклад входить до числа шкіл олімпійської освіти України. Згідно з таким статусом, особливу увагу тут завжди приділяли гармонійному розвитку дитини, який в першу чергу базується на цінностях олімпізму. У вихованні дітей значний акцент робиться на фізичній культурі, пропагуванні здорового способу життя та ідей гуманізму, що є складовою частиною загальної системи освіти.

Учні вже мали можливість відвідати заходи, які організовували працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області. Зокрема, це було свято «Спортивна надія», «Олімпійський урок» та «Фестиваль здорового способу життя». Останній з яких, нещодавно завітав до школи з програмою не складних, але цікавих спортивних конкурсів для учнів 4 класів.

Протягом всього заходу більшість учасників не погоджувалися з девізом, що «Головне — не перемога, а участь». Кожен з них дуже хотів здобути перше місце, хоча б в одному з конкурсів, тому боротьба була дуже напруженою і серйозною. Попри юний вік школярів, для них вже добре відомий смак перемог, адже майже всі займаються в спортивних секціях і частина з них вже посідала призові місця на змаганнях різного рівня.

Цього разу програма заходу складалася з індивідуальних змагань, в ході яких найкращий результат у володінні обручем показала Глівчук Христина. Конкурс зі скакалкою підкорився Римар Амелії. У вправі під час якої потрібно було накидати кільця на спеціальні конуси першим став Лазарчук Михайло. А у конкурсі з дартсу не мала рівних Ящук Єва.

По закінченню фестивалю всі переможці отримали нагороди від організаторів, зробили спільне фото і одразу ж повернулися до навчання.

16.03.2017



Рівне-Ракурс №10 від 16.03.2017p. 
На головну сторінку