Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №266 від 16.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Роби, як ми

Святкуймо День студента

Святкуймо День студента

разом із Рівненським інститутом слов’янознавства Київського славістичного університету!

Хто навчався у вищому навчальному закладі, завжди лишатиметься вічним спудеєм. І, крім навчання та викладачів, назавжди запам’ятає своє “професійне” свято – День студента. Якщо переінакшити відомий вислів про те, що навчанню - час, а розвагам - година, потрібно у цей день відпочити так, щоб запам’ятати на все життя.

Цьогоріч День студента в Рівненському інституті слов’янознавства святкуватимуть, без перебільшення, грандіозно. Голова незалежної професійної спілки студентів РІСу Зураб Кантарія розповідає, що минулого року не було стільки вечірок, як буде нині.

- Рік тому у нас не вдався концерт: прийшло мало людей. Цього разу організатори поставилися до заходу більш відповідально, і почали готуватися за два місяці. Більш активно ми приєдналися і до загальноміських заходів. Активісти нашого вузу, а саме представники студентської профспілки, 23 листопада обов’язково візьмуть участь у Студентському форумі, присвяченому розвитку самоврядування, молодіжній зайнятості та багатьом іншим проблемам, які турбують кожного з нас.

Багато студентів різних курсів та спеціальностей нашого вузу взяли участь у конкурсі “Студент року - 2006”, і 21 листопада ми дізнаємося, хто ж із них переможе. Найпопулярнішою номінацією, у якій брали участь наші студенти, була номінація “Студент - громадський діяч”. Не пройшла повз увагу студентів-п’ятикурсників Рівненського інституту слов’янознавства й акція, організована управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Рівненського міськвиконкому „День з керманичами міста”. Декілька студентів матимуть змогу провести цілий робочий день у кабінеті будь-якого начальника управління або відділу за власним бажанням.

Нині в Рівненському інституті слов’янознавства Київського славістичного університету налічується 4,5 тисячі студентів різних форм навчання. Багато з них, на думку Зураба Кантарії, візьмуть участь у заходах до Дня студента. Більше того, святкування для них, імовірно, затягнеться на кілька днів.

Так, уже 15 листопада в нічному клубі “Лагуна” славісти відпочивали разом зі студентами всіх місцевих вузів. 16 листопада у клубі “Магнат” відбудеться розважально-інтелектуальна вечірка лише для студентів Рівненського інституту слов’янознавства. А вже у День студента, 17 листопада, грандіозний захід для всіх студентів пройде в Рівненському аеропорту. Організатори передбачають, що там збереться близько трьох тисяч спудеїв.

- Студентам таке свято дуже потрібне, - переконаний Зураб Кантарія. - Отож, користуючись нагодою, хочу всім побажати змістовного відпочинку. І радійте від думки, що сьогодні ви студенти саме Рівненського інституту слов’янознавства.

16.11.2006Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 16.11.2006p. 
На головну сторінку