Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №807 від 28.04.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Життя під килимом

Життя під килимом

Рівне, як і вся Україна, бурлить. Кожен день у пресі з’являються нові сенсаційні повідомлення, з усіх сфер життя. Але більшість рівнян бачить лише верхній, публічний шар, а саме цікаве і важливе, повірте мені, відбувається під килимом. От саме там йде надзвичайно підступна, жорстока і перманентна війна. Це на поверхні Бабат, Немеш чи Торгун зі своїм будівництвом проти чесної громадськості, а під килимом хитрі, вмілі ручки смикають за ниточки, щоб коли потрібно створити комусь проблему, а потім, за необхідності, її вирішити.

Це лише людині необізнаній здається, що сама громадськість вирішила допомогти Садовому вивезти львіське сміття на рівненський полігон, а потім інша, така ж «чесна», громадскість вирішила, що робити цього не потрібно. Подій таких у Рівному маса. І одна з них пройшла непоміченою, а шкода!

Подія цікава та довгограюча. Мабуть, не всі помітили, що приблизно з вересня минулого року телекомпанія «Рівне 1» почала, що називається, «мочити» міського голову. Чого б це, адже до цього все було ніби добре. В оточенні Хомка це помітили одразу, але, за моєю інформацією, не одразу збагнули причину. А причина ця, як і все геніальне, проста, як двері.

Власник телеканалу «Рівне1» Віктор Данилов вирішив у центрі міста побудувати висотний офіс, до речі, поруч зі скандальним будівництвом Торгуна. Враховуючи прикрий досвід останнього, Данилов вирішив діяти превентивно. Півроку телевізійного «мочилова», потім заява на дозвіл на будівництво. Підпишуть, добре! Канал відразу стає лояльним, якщо ж ні – критику подвоять або потроять, якщо звісно буде потрібно.

На разі, війна в розпалі, Хомко уперся. Тому, дорогі земляки, нас чекає чудове видовище, запасайтеся попкорном та слідкуйте за розвитком подій, точно не пошкодуєте. 

На поверхні будуть гарні посмішки та чемні патріотичні слова, а під килимом – «січа». А на каналі «Рівне 1» - критика Хомка і міської влади. А от, як тільки критика припиниться, чекайте через рік або два семиповерхову хатку між обласною прокуратурою і кафе «Ле Гранд». Думаю, десь ближче до виборів, Хомко здасться. Ніхто не хоче, щоб перед виборами за нього взявся телеканал «Рівне 1».

Щодо громадськості, то Данилов домовиться швидко, це не Торгун.

Чи проковтне це прокуратура і як буде діяти власник «Ле Гранду», невідомо. Але думаю, вони почнуть реагувати лише коли «обламають» мера. У цікавий час живемо. Правда?

Р. S. До речі, такі ж події із серйозною «войнушкою», але вже з іншими дійовими особами, намічаються на «Щасливому». Але про це вже у наступній статті.

Микола Гриб, Рівненські новини http://rivnenews.com.ua/index.php/15-2011-10-13-11-17-09/2011-10-13-11-17-20/8407-zhyttia-pid-kylymom

28.04.2017



Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2017p. 
На головну сторінку