Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №807 від 28.04.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Рівненщині впорядковують спортивні майданчики

Жителі краю активно долучилися до місячника «Спорт для всіх - спільна турбота». Згідно з реєстрами місцевих організаційних комітетів впорядкування та облаштування потребують 885 різноманітних спортивних об’єктів.

Опоряджувальні роботи виконуються згідно з графіками, розробленими оргкомітетами. До них активно залучається учнівська та студентська молодь, працівники комунальних установ та закладів, мешканці сіл та мікрорайонів міст за місцем проживання. Посильну матеріально-технічну допомогу у проведенні місячника надають місцеві підприємці та господарники.

Перед початком активного весняно-літнього спортивного сезону впорядковуються сільські стадіони та спортивні майданчики у містах. Зокрема, активну роботу у цьому напрямку проводить Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», яким вже організовано облаштування спортивних майданчиків по вулицях Фабрична, 1, Київська, 17, Богоявленська, 4-А та Князя Романа, 4.

Відповідально ставляться до покращення матеріально-технічної бази у Млинівському районі. Тут навели лад на спортмайданчиках, які належать навчальним закладам. Проте, ними користуються і чимало місцевих аматорів фізичної культури та спорту.

З метою активізації місячника КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» закріпив за всіма районами області своїх працівників, які постійно цікавляться його ходом, допомагають в організації найбільш вагомих заходів.

А ще колектив закладу вніс свою лепту, взявши активну участь у щорічній акції з благоустрою «За чисте довкілля» в м.Рівне.

28.04.2017



Рівне-Ракурс №10 від 28.04.2017p. 
На головну сторінку