Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №813 від 08.06.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Кутаби з зеленню

Кутаби з зеленню

На 8 штук: 1 ст.теплої води дрібка солі близько 500г борошна Для начинки: 400г зелені (шпинат, щавель, кінза, петрушка, кріп, черемша але обов»язково має бути суміш) 100г зеленої цибулі 200г розсольного сиру (моцарела, бринза, адигейській)

Для тіста сіль розчиняємо у воді, додаємо борошно, але не все – спочатку більшу половину, а тоді будемо підсипати, щоб тісто тісто не вийшло забитим. Тісто має бути м»яким, кладемо його у пакет, пакет – в холодильник не менше ніж на годину.

Для начинки зелень миємо, сушимо (краще за допомогою центрифуги). Зелену цибулю підсмажуємо до появи аромату, буквально кілька хвилин, додаємо зелень, солимо і за 2-3 хвилини вимикаємо вогонь. Даємо трохи охолонути і додаємо натертий сир.

Далі все як для чебуреків: розкатали тісто, виклали начинку і обсмажуємо. І ось тут пішли відмінності – смажимо на сухій сковорідці до появи коричневих плямок, готові кутаби змазуємо розтопленим маслом.

08.06.2017



Рівне-Ракурс №10 від 08.06.2017p. 
На головну сторінку