Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №267 від 23.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Знай наших

"Extasy" як вони є

"EXTASY" зніматиме кліп

На фестивалі "Слов’янський рок" рівненський рок-гурт "порвав" київську публіку

У Києві 21-22 жовтня у нічному клубі “Sky Hall” проходив показовий фестиваль “Слов’янський рок”, який організувала київська студія “100% рекордс” з нагоди виходу у світ четвертої збірки української рокової музики “Друге дихання”, куди увійшло кілька пісень рівненського гурту “Extasy”.

Глядачі оцінили виступ рівненського гурту сленговим словом “порвали”, тобто вразили публіку своїм виступом на всі “п’ять”.

У фестивалі брало участь 12 гуртів з усієї України, пісні яких відтепер можна буде почути в новій збірці “Друге дихання”. Тим часом, рівненський гурт до кінця цього року має намір видати власний альбом та зняти кліп до пісні “Hate and love”.

- Кліп зніматимемо в Рівному, - говорить гітарист Олексій ФЕЩУК. - Зараз працюємо над сценарієм. Ось-ось з’явиться власний сайт гурту, де можна буде ознайомитися з останніми новинами “Extasy”.

- А чи дорого коштує зйомка кліпу та транслювання його на телеканалах?

- Недешево. Деякі комерційні канали за одноразове прокручування кліпу беруть 50 “баксів”, - продовжує Сергій МАЦІБОРКО. - А його ще зняти треба на високопрофесійному рівні, що теж влітає в копійку (витрати приблизно дорівнюють вартості однокімнатної квартири в Рівному). Запрошення на корпоративні вечірки відшкодовують витрати на розкрутку кліпу, але до цього треба довго йти.

Музиканти з гурту “Extasy” неодноразово виступали у рівненських клубах “Гавана” та “Яма”. Щоб розширити аудиторію слухачів, хлопці сьогодні орієнтують свою творчість на Київ, Харків та Європу.

23.11.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 23.11.2006p. 
На головну сторінку