Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №267 від 23.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Є місце подвигу

Поїздка до Почаєва призвела до каліцтва

Поїздка до Почаєва призвела до каліцтва

Жахлива пригода трапилася днями на залізничній станції Рудня - Почаївська Радивилівського району. 37-річна жінка, поспішаючи на електричку, намагалася пролізти під її вагоном. Однак, “застрягла” під потягом через власний одяг, який зачепився за металеву конструкцію. Електричка рушила...

Розгублена жінка почала несамовито кричати, але вражені люди, які стояли на пероні, боялися навіть наблизитися до бідолашної. У цей час із електрички вийшов працівник Головного управління МНС в Рівненській області Володимир Синіцький (на фото - на місці трагедії) з вагітною дружиною - вони приїхали у село до родичів.

Почувши крик жінки, яка лежала на колії, офіцер МНС без іскринки сумніву кинувся на допомогу. У цей час потяг вже набирав ходу... Люди, які мимоволі стали свідками страшної пригоди, почали кричати та відвертатися, а пан Володимир, міцно схопивши жінку, з усієї сили потягнув її до себе. Одяг, який зачепився, ускладнював завдання, однак, життя бідолашної, завдяки сміливості “еменесника”, вдалося врятувати.

Проте, фінал виявився не зовсім утішним - потяг устиг відірвати жінці ступню. Вона ще й досі перебуває у приголомшеному стані, але рада, що не втратила найцінніше - життя.

23.11.2006Дмитро Мельник, інспектор центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 23.11.2006p. 
На головну сторінку