Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №821 від 03.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Дубні завершився перший етап спартакіади «Рух заради здоров’я»

В Дубні завершився перший етап спартакіади «Рух заради здоров’я»

Заключний тур першого етапу спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації  «Рух заради здоров’я» відбувся в комунальному закладі «Дубенський будинок-інтернат для громадян похилого віку та інвалідів» Рівненської обласної ради. Минулого року місцеві підопічні дуже добре виступили в фіналі цих змагань, посівши почесне друге місце серед всіх команд, поступившись лише переможцям зі «Здолбунівського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів».

Цього разу, гості з комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» приїхали до них і запропонували знову позмагатися в командних спортивних конкурсах. Оскільки більшість учасників вже не перший рік беруть участь у таких змаганнях, програма була для них дещо оновлена і більше орієнтована на командну взаємодію. Це дуже сподобалося всім, бо дозволило не тільки проявити свої атлетичні здібності, а й відчути себе частиною єдиного монолітного колективу.

Попри те, що на базі установи перебувають здебільшого люди похилого віку та інваліди, вони дуже багато часу приділяють фізичному розвитку, бо навіть танці з елементами брейк-дансу, та інші акробатичні вправи є для них звичною формою активного дозвілля. Тому естафети «Футбол», «Баскетбол», «Флорбол» та інші не викликають в них жодних труднощів.

По закінченню змагань, настав час для нагородження, в ході якого всі учасники отримали відзнаки та призи від організаторів заходу та адміністрації установи. Ось і завершився перший етап спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації  «Рух заради здоров’я». Другий, фінальний, етап відбудеться вже незабаром і участь в ньому будуть брати збірні-команди установ.

03.08.2017



Рівне-Ракурс №10 від 03.08.2017p. 
На головну сторінку