Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №823 від 17.08.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Сарненський депутат стверджує, що його «замовили» у Рівному

Сарненський депутат стверджує, що його «замовили» у Рівному

24-річний депутат Сарненської міської ради, який також є начальником штабу Громадського Формування «Льва» Євгеній Криницький стверджує, що його затримання «замовили» і що з підприємців гроші він не вимагав. У соц­мережі він оприлюднив свою версію, того що сталося на АЗС у Сарнах, де, як повідомляли правоохоронці, затримали посередника депутата із «даниною» від підприємця, пише Північ-інфо.

Депутат розповідає, що «гучне» затримання його товариша на автозаправці з 9 тисячами гривень, нібито отриманими від підприємця, влаштували місцеві силовики, і навіть був присутній на операції львівський «Беркут». Причини такої уваги до себе з боку правоохоронців пов’язує із діяльністю свого громадського формування.

«Всім Вам відомо, що громадське формування “ЛЬВА” боролось з незаконним гральним бізнесом в районі та незаконними пилорамами, які ріжуть та обробляють незаконно вирізану деревину. Це розправа тільки за те, що ми тормознули обіг корупційних коштів до верху, та показали всій Рівненській області та зокрема Україні, що відбувається в нас на території Сарненського району. В пресі була подана неправдива інформація і було наголошено, що ГФ “ЛЬВА” вимагало гроші від підприємців Сарненщини. Ні один підприємець Сарненщини не підтвердив такої інформації. Замовником затримання є людина з Рівного»,– пише депутат у «Facebook».

А також зазначає, що неприємності у його родини розпочалися вже давно. За кілька днів до затримання його побили рівненські хлопці на центральній площі міста Сарни.

Після цього невідомі підпали у Сарнах його батьку комерційне приміщення.

Нагадаємо, депутат вже вийшов із СІЗО під заставу 140 тисяч гривень, його товариш – перебуває під домашнім арештом. Обох підозрюють у вимаганні грошей із підприємця.

17.08.2017



Рівне-Ракурс №10 від 17.08.2017p. 
На головну сторінку