Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №268 від 30.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Духовна дієта

Рівненський "сонцеїд"

Рівненський "сонцеїд"

Викладач університету переходить на енергетичне харчування

Тринадцять років тому доцент кафедри архітектури НУВГП Євген ОЛІЙНИК відмовився від м’яса. Сьогодні він обмежується дворазовим прийомом їжі на день, у його раціоні домінують сирі овочі та фрукти. У перспективі - відмова від традиційної їжі з переходом на харчування енергією Сонця.

Виявляється, що людей, які живуть лише за рахунок енергії Сонця, називають “сонцеїдами”. Таких у світі налічується до тридцяти. Скільки “сонцеїдів” в Україні - достеменно невідомо. Що цікаво, у Рівному теж є людина, яка готується змінити звичний для пересічної людини раціон харчування.

- Пане Євгене, ви сьогодні снідали?

- Так (посміхається), до відмови від традиційної їжі потрібно підходити поетапно. Зараз я харчуюся двічі на день. Для прикладу, сьогодні на сніданок я випив склянку соку, з’їв яблуко, столову ложку арахісу - наступний прийом їжі - о 17-ій годині вечора. Відчуття голоду зникає поступово, під натиском “інших видів енергії”...

- Ніяк не можу збагнути, як можна живитися виключно енергією Сонця?

- Взагалі-то є три види харчування: через легені, шкіру та шлунок. Люди переважно поповнюються енергію через шлунок, перекачуючи сотні тонн твердої їжі, яка залишає в організмі шлаки. А можна цілком успішно харчуватися Сонцем, якщо перебудувати свій організм. Насамперед, потрібно ідеально очистити його від токсинів, щоб у клітинах відбувався процес фотосинтезу, тоді енергія Сонця циркулюватиме тілом.

- А як відбувається сам процес харчування?

- Сонцеїди можуть годинами дивитися на Сонце - і таким чином “харчуватися”. Поступово пристрасть до твердої їжі зникає. Людина навіть не п’є рідини і не випорожнюється.

Приміром, мешканець Індії, 76-річний Пралад Джані, не їсть уже впродовж 68 років. Ще один приклад: 45-річна мешканка Австралії Джасмахун обходиться без їжі більше десяти років. В Україні теж є сонцеїди. Один із них - мешканець Запоріжжя Микола Довгорукий. Він не їсть упродовж трьох років.

- Пане Євгене, для чого вам це потрібно?

- Щоб вийти на вищий рівень духовної реальності і увійти в духовний резонанс з енерго-інформаційним полем Всесвіту.

Останнє твердження пересічній людині зрозуміти важко. Зате можна з увпевненністю сказати, що “сонячне харчування” - явище доволі економне для домашнього бюджету: подивився на Сонце - і втамував голод.

30.11.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 30.11.2006p. 
На головну сторінку