Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №268 від 30.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Хочете - вірте

Одкровення,

які Попереджували про зміну влади

У ті далекі застійні 70-ті роки, ще за Радянського Союзу, коли у країні панувала залізна дисципліна і пряма диктатура згори, яка сходила від Політбюро ЦК КПРС, ніхто ані з генсеків, ані з чиновників нижчого рангу не міг навіть подумати, що на початку 90-х років розпадеться СРСР. І лише Божі одкровення у снах та сновидіннях свідчили про зміну системи влади.

Та коли я їх розповідав у колі родини, то близькі пошепки говорили з жахом: “Льоню, ти хоч мовчи і нікому їх не розповідай, бо за це ще можуть посадити”. І тільки бабуся, яка була глибоко віруючою, казала: “Ти, внучок, ще доживеш до того часу, коли все побачиш на власні очі, бо ці одкровення дані тобі від Бога”.

Пригадую, як на початку 1972 року в нічний час, коли я був ще юнаком, у сновидінні Бог відкрив і показав мені Велике Царство великої північної держави, де було написано: “СРСР”. А в центрі столиці на площі стояв великий ідол, якому поклонялися багато народів світу, й ім’я якому було “ВІЛ”.

Але ось раптом у повітрі повіяло політичною відлигою, західним теплом, і я почув сильний тріск криги. І побачив я на фоні неба політичну карту соціалістичного табору, яка почала розпадатися на окремі частини. І я бачив, як те Велике Царство з його фортецями не встояло і впало. І здивувався увесь світ. І повалили того ідола, якому поклонялися народи, на землю. Але згодом ідола поставили на своє місце. І з’явилися червоні знамена, і я бачив, як той “ВІЛ” ожив.

Не забути і той факт, як наприкінці правління Михайла Горбачова мені було одкровення уві сні. І ось побачив я на фоні неба, як над землею з’явилися дві людські постаті чоловічої статі. Це був Михайло Горбачов і Леонід Кравчук. Вони стояли поруч у царському одязі, але чомусь Горбачов був без царської корони на голові, а Кравчук - із короною. У той час Бог дав розуміння і мудрості щодо значення одкровення. Це означало, що владу на Україні візьме у свої руки на деякий час Леонід Кравчук.

Було сновидіння і за часів завершення першої президентської каденції Леоніда Кучми. І бачив я, як Леонід Кучма і Олександр Мороз зближалися між собою, агітуючи маси народу. Боротьба між ними посилилася і я побачив, як Мороз боровся чесно, прозоро, виходячи на фінішну, тоді як Кучма - з хитрістю та лукавством, за рахунок чого і став на щабель вище від свого суперника. До того ж, він звернувся до представників релігійних конфесій, які його благословили і “помазали” на царя. І я зрозумів, що Кучма стане вдруге Президентом України.

Останні свіжі одкровення, які я отримав від Бога напередодні “Виборів Президента - 2004”, теж не були позбавлені значення. І побачив я уві сні глибоку ніч на небі і на землі. І ось, зірки ніби почали рухатися на західній частині неба, і небо було хмарним. А серед зірок виділилася одна і стала сяяти сильніше від інших. Вона рухалася по небу в різні сторони, і бачили ту зірку люди над землею, і на небі не було їй рівних. Але ось я відчув, як ззаду, зі східної частини, щось із шумом летить за моєю спиною. І коли я озирнувся назад, то побачив велику вогняну кулю, яка почала переслідувати сяючу зірку. Але та зірка з такою ж силою миттєво зникала від переслідування і з’являлася на іншому кінці землі, Бог її охороняв. Вогняна куля, зрозумівши, що їй не до снаги наздогнати зірку, випустила зі східної і південної частини землі тисячі тисяч чорних стріл, які летіли із шаленою швидкістю до сяючої зірки, на захід. Але хмари закрили зірку від тих стріл. Я довго думав, що ж могло означати це одкровення? Тому і надіслав його в Адміністрацію президента на ім’я Віктора Ющенка.

Тож пізнаваймо Божий час, у якому ми живемо, і себе в тому часі, аби Божа присутність і Його охорона небесна перебувала постійно над нами, нашим народом, нашою країною. І як добре, що Бог нас попереджує, аби ми молилися, щоби всі біди обійшли нас стороною.

30.11.2006Леонід ШИШКОВ, смт Степань Сарненського району



Рівне-Ракурс №10 від 30.11.2006p. 
На головну сторінку