Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №268 від 30.11.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нові технології

Зміцнюючи імунітет, запобігаємо хворобам

Ніщо так не шкодить людському організму, як вірусні інфекції. Їх небезпека в тому, що вони розвиваються поступово, у вигляді незначних симптомів, які ще не можна назвати хворобою. Але це вже сигнал організму про “несправності” його біохімічних процесів.

Найскладніша вірусна інфекція, що відрізняється від звичайних простудних ГРВІ - грип. Він зумовлює дуже багато ускладнень, у тому числі міокардит, запалення легень. Парадокс цієї інфекції у тому, що нею можуть заразитися люди навіть із найміцнішим імунітетом. Це пов’язано, по-перше, з мутацією вірусу, тобто щороку організм виявляється “віч-на-віч” з новими вірусами-мутантами. Друга причина полягає у винятково високій швидкості розмноження вірусів, що буквально “проламують” оборонні мури організму.

Як же боротися з такими хворобами, як грип, ГРВІ?

Реальну допомогу ви отримаєте, вживаючи унікальні препарати компа-нії “НЬЮВЕЙС”, яку на Рівненщині представляє Медико-оздоровчий центр довголіття, здоров’я та краси. Асортимент продукції компанії величезний та безцінний у лікуванні найскладніших хвороб. Наприклад, біологічно активна добавка VMM - це безцінна формула стародавньої східної медицини, яка вже другий десяток років відновлює здоров’я, захищає в епідемічно неблагополучний час дітей та дорослих і не має рівних в профілактиці вірусних інфекцій. Основна дія даного препарату спрямована на зміцнення імунітету. При чому імунітет діє не проти якоїсь окремої хвороби (як усі вакцини), а проти всіх “чужих” організмів.

У Медико-оздоровчому центрі довголіття, здоров’я та краси, аби уникнути подібних хвороб пропонують пройти квантову біорезонансну комплексну діагностику організму для виявлення причин вашої недуги і перевірити стан кожного органу і системи.

Квантова біорезонансна комплексна діагностика, це:

• Безпечне, безболісне і зручне дослідження всіх органів і систем організму дитини чи дорослого.

• Можливість обстеження для вагітних і дітей - не має шкідливого випромінювання!

• Інформація про наявність початкових змін у тій чи іншій системі організму для запобігання переростання у серйозне захворювання.

• Інформація про схильність до певних захворювань з метою профілактичної протидії.

• Інформація про хвороби з прихованим перебігом (гастрити, виразки, фіброміоми, мастопатію, простатит чи аденому, хламідіоз, дисбактеріоз, ендокринні та вегето-судинні порушення).

• Інформація про стан суглобів і хребта (вияв артриту, артрозу, остеохондрозу, в тому числі на початкових стадіях).

• Діагностика стану гіпофізу, щитовидної залози, жовчного міхура, печінки, молочних залоз, нирок, статевих органів, кишківника, серця, легенів і т.д.

• Виявлення мікробів, вірусів, глистяних інвазій, лямбліозу, хламідіозу, токсоплазмозу.

• Вживання препаратів контролюється лікарем упродовж усього терміну приймання.

Після цього лікар-терапевт, оглянувши і прослухавши вас, визначить потреби вашого організму у тих чи інших ліках, вітамінах, харчових додатках, дієті, арома- чи кольоротерапії. Нагадаємо, що Центр входить до Української Асоціації народної медицини. Турбуватися про власне здоров’я потрібно завчасно. Тому чекаємо вас у нашому центрі.

МЕДИКО-ОЗДОРОВЧИЙ ЦЕНТР ДОВГОЛІТТЯ, ЗДОРОВ’Я І КРАСИ

Адреса: м.Рівне, вул. Соборна, 34/35.

Тел. для запису: (0362) 22-35-26, 5-43-85

Ліц. АА №487125 від 14.03 2003 р

30.11.2006



Рівне-Ракурс №10 від 30.11.2006p. 
На головну сторінку