Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №830 від 05.10.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс житейський

Екстрасенс зна про все

Якось серед ночі наснився мені сон, що мій благовірний зраджує мені. Я як побачила, що Славко з чужою жінкою обнімається і цілується, відразу закричала і прокинулася. Лежу, плачу, б’ю кулачками свого чоловіка, а він, не розплющуючи очей, погладив мене, обізвав дурепою і далі захропів. Я ж до ранку так і не скліпила повік.

Довго мені цей дивний сон з думки не йшов. Вирішила я порадитися зі спеціалістами. Якраз наше знайоме подружжя нещодавно перекваліфікувалося на екстрасенсів. От я Тетяні і розповіла про свій сон. Вона сказала, що такі сновидіння з четверга на п’ятницю просто так не сняться. Напевно, у мого Славка є коханка, і моя підсвідомість про це знає, але я свідомо заплющую очі на проблему. «Не будемо панікувати, - як могла, заспокоїла мене подруга, - треба усе перевірити. Оскільки він у тебе тільки на роботу відлучається, значить, і слід шукати саме там». 

Мій Славко працював охоронцем в одній фірмі. От ми з Тетяною посеред ночі й пішли туди, щоб зловити перелюбця на гарячому. Підходимо до будівлі, а там навіть світло не горить. «Уже й світло вимкнули, поганці!» - зраділа Тетяна. А я вирішила залізти по пожежній драбині на горище, звідти проникнути всередину і переконатися на власні очі у факті зради. Та щойно почала сходження, спрацювала сигналізація. Ледь ми звідти встигли прибратися до приїзду міліції.

Бігли аж до самого дому. Раптом бачу, а до мене у квартиру через балкон дві тіні промайнули. Злодії! Я хапаю телефон і набираю 102. Разом із міліцією заходимо у квартиру. Бійці повалили двох бандитів долілиць, руки заламали, і тут я бачу, що це ніякі не бандити, а мій Славко і його товариш Сергій, чоловік Тетяни. «Відпустіть їх негайно!» - заволала я.

Виявляється, мій сон видався дивним і Славку, і він вирішив порадитися з цього приводу з екстрасенсом. Тетянин чоловік, вислухавши його, сказав, що уві сні все перевернуто. Мовляв, мозок шукає виправдання, значить, дружина зраджує сама. Ось вони і вирішили перевірити, з ким я проводжу час, коли чоловік на чергуванні…

Я і плакала, і сміялася водночас. Потім ми зі Славком кохалися аж до ранку. Він сказав, що його все одно звільнять за те, що об’єкт без нагляду залишив, так що немає сенсу туди повертатися. А наші друзі - Тетяна і Сергій - невдовзі розлучилися. З’ясувалося, що в Сергія була коханка - екстрасенс більш вищої категорії.

05.10.2017Надія Григорівна



Рівне-Ракурс №10 від 05.10.2017p. 
На головну сторінку