Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №831 від 12.10.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Найкорисніші чаї осені

Найкорисніші чаї осені

Літо закінчилося і настала романтична, золота і дощова пора. Багато прекрасного вона привносить у наше життя, але в той же час і загострює хронічні захворювання, а також загрожує сезонною депресією. Щоб підтримати свій організм, заспокоїти нерви і просто додати затишку в холодні вечори, корисно пити гарячі смачні чаї.

Чай із соснової хвої. Вживання такого чаю є головним секретом довголіття корейців. За словами фахівців, такий напій допомагає завжди залишатися бадьорим і активним, тому що містить вітаміни С, Е, групи В, амінокислоти, ефірні олії, кальцій і більш як 40 мікроелементів.

М’ятний чай. Хочете починати ранок в доброму настрої, залишатися спокійними під час стресових ситуацій і засинати солодко, як немовля? Тоді чай із м’ятою має стати бажаним гостем у вашому домі. Головним лікувальним компонентом цього напою є ментол, який знижує тиск, лікує стенокардію, усуває головний біль, допомагає організму боротися зі стресом і знімає напругу.

Білий чай. Цей вишуканий напій здавна шанують у Китаї. Його чарівний аромат і незвичайний смак налаштовують на особливий тонкий настрій, який допомагає бачити красу навколишнього світу. У холодну пору він є надійним захисником від застуд і поганого настрою, зміцнює імунну систему і захищає кістки від сезонної «ломки». Також білий чай омолоджує організм, очищає кров і поліпшує зір.

Жасминовий чай. Зелений чай із додаванням жасмину — найліпший антистресовий напій. Особливо корисний людям, які страждають від хронічної втоми, оскільки, за словами вчених, відкриває всі енергетичні канали організму. Напій знижує рівень холестерину в крові і спалює калорії, зміцнює імунну систему і допомагає боротися з грипом.

Чай з імбиром. Оскільки цей напій дуже позитивно впливає на розумову діяльність, він є незамінним помічником для школярів, студентів та працівників інтелектуальної сфери. Після відпустки чи тривалого відпочинку він швидко допоможе налаштувати організм на продуктивну роботу. Чай з імбиром чудово зігріває і лікує нежить, тому є одним із найкорисніших напоїв під час осінніх холодів. Приємного чаювання!

12.10.2017



Рівне-Ракурс №10 від 12.10.2017p. 
На головну сторінку