Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №834 від 02.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Сергій Піддубний:

Сергій Піддубний:

«Перемогли за рахунок класу»

Головний тренер «Кардинала-Рівне» Сергій Піддубний прокоментував переможну гру своєї команди в Одесі проти команди «Епіцентр К Авангард»:

- Ми зустрічалися із «Епіцентром» на передсезонному турнірі у Львові. Тоді перемогли суперника – 6:1. Але з того часу в одеській команді дуже багато змінилося. З’явилися нові гравці і, що найголовніше, змінився стиль гри. Зараз вони виглядають значно цікавіше, аніж ще два місяці тому. Суперник приємно здивував. Вони дуже дисципліновано намагалися грати. Але десь не вистачало майстерності у завершальній стадії. Ми ж навпаки – виграли сьогодні за рахунок класу.

- До Одеси не поїхав Богдан Новак. Що з ним?

- Його знову турбує стара травма. Сподіваємося, це не дуже серйозно. Але Богдан нарікав на дискомфорт під час тренувань. Вирішили дати йому більше часу, аби повністю відновився.

- Чи повністю задоволені грою своєї команди?

- Задоволений нашою грою лише у другому таймі. Матч ми розпочали доволі непогано, але потім, десь із 5-ї до 15-ї хвилини, зіграли із суперником неправильно. Точніше, суперник зіграв із нами так, як було вигідно йому. Вони сіли глибоко біля власних воріт і намагалися ловити нас на контргрі. Можливо, одна із причин – неоптимальний склад нашої команди. Не було Богдана Новака, Володимир Кручок і Павло Дармовіс грали на уколах, бо були не зовсім фізично готові до гри. Але грати шістьома людьми теж було ризиковано. Тому так і вийшло. Задоволені, що зрештою перемогли.

02.11.2017Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»



Рівне-Ракурс №10 від 02.11.2017p. 
На головну сторінку