Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №837 від 25.11.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс здоров'я

Як отримати американську усмішку

Як отримати американську усмішку

Як зрозуміло з назви, всі хірургічні маніпуляції, які проводяться під час лазерної імплантації зубів, здійснюються не металевим скальпелем, а лазером. Під лазером в даному випадку мається на увазі спеціальний промінь світла, яким розсікають ясна або слизову.

У Києві в клініці Люми-Дент можна комфортно і недорого провести лазерну імплантацію зубів.

В Киеве в клинике Люми-Дент можно комфортно и недорого провести лазерную имплантацию зубов, подробнее https://www.lumident.kiev.ua/services/lazernaja-implantatsija-zubov

Стандартна імплантація зубів проходить безболісно. Проте, багатьох лякає не сама процедура, а важкий післяопераційний період, який завдає чимало дискомфорту через набряк і швів. У разі лазерної установки імпланта він відсутній, звідси і більш висока вартість самої операції.

Лазерна імплантація зубів, що відноситься до новітніх розробок сучасної імплантології, сьогодні отримала широке визнання лікарів і пацієнтів. Вона дозволяє повністю відновити функції та естетику втраченого зуба, тому стоматологічна клініка «Естетика» все частіше пропонує пацієнтам скористатися цим новим методом безоперационной установки імплантів.

Імплантація зубів лазерна дозволяє встановити імплант через прокол в будь-якому місці. При цьому не виникає запалень, набряків, і буквально в той же день встановлюються постійні коронки. Такий метод відновлення без болю і крові фахівці називають «золотим стандартом» стоматології майбутнього.

Як проводиться безконтактна операція

Отож лазерную имплантацию зубов проводять під місцевою анестезією в два етапи. На початку операції лазерним променем проколюється ясна на ширину, рівну розміру імпланта, підібраному пацієнту індивідуально.

Далі за допомогою диспенсера, що володіє високою точністю, імплантується імплантат. А потім встановлюється тимчасовий протез на період приживлення імплантату. Повторна імплантація зубів лазерна здійснюється через три місяці, і на місці тимчасового протеза встановлюється постійна коронка.

Переваги відновлення зубів лазером:

Лазерна імплантація зубів, ціна якої найвища з усіх пропонованих в Москві методик, між тим має ряд переваг, що роблять її особливо затребуваною:

- абсолютна безкровність операції за рахунок використання лазерного променя замість скальпеля;

- гарантується приживлюваність імпланта, оскільки той встановлюється в мінімальний розріз і виключає можливість відторгнення і розвитку патологічних процесів;

- безконтактне проведення операції повністю стерильним і дозволяє уникнути запальних процесів і ускладнень в післяопераційний період;

- бактерицидну дію лазера сприяє швидкому загоєнню ранки;

- операція практично болюча, вона дає можливість знизити дозу знеболюючих препаратів;

- тривалість процедури становить в залежності від її складності 15-30 хвилин;

- за рахунок того, що операція проводиться швидко і відсутня кровотеча, пацієнт відчуває себе більш комфортно.

І хоча лазерна імплантація зубів вартість має поки що досить високу, її все частіше вибирають пацієнти, у яких відсутні або все, або кілька зубів, а також при необхідності відновлення крайніх зубів.

25.11.2017



Рівне-Ракурс №10 від 25.11.2017p. 
На головну сторінку