Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №840 від 14.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Відбивні в сирній паніровці

Відбивні в сирній паніровці

На 4 порції: 600гр. м’яса 100гр. панірувальних сухарів 2 яйця 100гр. твердого сиру 50 гр. борошна сіль, перець, часник за смаком

Для початку М’ясо ріжемо порційно, солимо, перчимо, видавлюємо часник, можна ще додати приправу за вашим смаком, втираємо все у М’ясо і лишаємо на 30 хвилин. М’ясо відбиваємо. Тим часом готуємо три тарілки, в одну насипаємо борошно, в другій розбиваємо яйця і трохи збовтуємо виделкою, в третю натираємо сир і змішуємо його з панірувальними сухарями.

Кожен шматочок М’яса спочатку обкачуємо в борошні, потім у яйцях, а тоді у сирній паніровці і обсмажуємо до готовності.

14.12.2017



Рівне-Ракурс №10 від 14.12.2017p. 
На головну сторінку