Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №269 від 07.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Подарунки рівнянам

Новорічні сюрпризи - від "Брокбізнесбанк"!

Тема банківської діяльності напередодні новорічних свят - тема незвична, проте зрозумілою та актуальною для всіх рівнян є тема новорічних подарунків. У нашому випадку - саме подарунків від Рівненської філії АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК”.

Приводом для написання цієї статті стала зустріч із директором цієї фінансової установи - Сергієм ЛОГВИНЧУКОМ, який розповів журналісту “Рівне-Ракурсу” про те, чим живе “БРОКБІЗНЕСБАНК” в очікуваннні свят, чим збирається приємно здивувати і порадувати своїх сьогоднішніх і майбутніх клієнтів.

Грудень та січень - витратні місяці для всіх мешканців Рівного, де Новий Рік та Різдво традиційно є одними з найулюбленіших і найочікуваніших свят. Проте це також і місяці, пов’язані з даруванням та отриманням подарунків, час приємних несподіванок та сюрпризів.

Подарунки рівнянам від Рівненської філії АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК” - це, звичайно ж, новорічні та різдвяні умови надання банківських послуг. Так, зокрема, “БРОКБІЗНЕСБАНК” пропонує юридичним особам та фізичним особам-підприємцям всього за одну гривню відкрити “пробний” поточний рахунок у філії (вул. Гагаріна, 39) або відділеннях (по вул.Київській, 110-а та Київській, 36) - залежно від того, яке місце розташування є зручнішим для Вас.

“Запрошуємо “зняти пробу” з нашого обслуговування”, - жартома говорить персонал Банку. І це, на нашу думку, - доречне гасло для такої акції, оскільки “БРОКБІЗНЕСБАНК” є одним із всеукраїнських лідерів у роботі із золотими зливками найвищої, 999,9 проби.

Для тих, хто, починаючи від цієї зими, вирішив не ходити пішки, - “БРОКБІЗНЕСБАНК” спільно з ВАТ “Рівне-Авто” пропонує швидкі та вигідні умови автокредитування. Тепер, зателефонувавши за номером 26-54-32, Ви зможете дізнатися про умови надання кредиту, отримати вичерпну консультацію щодо документів, необхідних для його одержання, потім відвідати автосалон “Рівне-Авто” та визначитися із автомобілем (моделлю, кольором, ціною), зайти до відділення № 2 Рівненської філії АБ “БРОКБІЗНЕСБАНК”, що розташоване в тому ж приміщенні, надати документацію і, якщо Ви дотрималися порад працівників Банку, - стати щасливим власником омріяного та обраного автомобіля, тобто перейти із розряду пішоходів до розряду автомобілістів міста Рівного.

Звичайно, передноворічні мрії у різних людей різні. Цілком імовірно, що ви хотіли б потішити справді дорогим та корисним подарунком, наприклад, кохану дружину, яка воліє стати поки що не стільки дружиною власника авто, скільки щасливою хазяйкою супер-ультра-багатофункціональної пральної або посудомийної машини.

“БРОКБІЗНЕСБАНК” враховує всі побажання рівнян і пропонує одні з найкращих у місті умов кредитування “побутових мрій”: від персонального комп’ютера, який Ви вирішили придбати улюбленому сину, племіннику, доньці або собі, - до Різдвяних канікул у Карпатах чи Єгипті з коханою дівчиною, друзями, родиною, включаючи прості і зрозумілі умови для придбання у кредит будь-якої побутової техніки. Ви просто приносите до нас рахунок, паспорт та довідку про доходи - і ми оплачуємо Ваш новорічний подарунок у місяці, коли у вас найбільше витрат. Свята минуть, життя та Ваші доходи стабілізуються, а гарні спогади про Новий рік залишаться у Вашому серці на все життя.

Ліц.№138 від 03.12.2001

07.12.2006Тетяна БІЛЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 07.12.2006p. 
На головну сторінку