Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №841 від 21.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Острозьку академію відвідали посли Польщі та Литви

Острозьку академію відвідали посли Польщі та Литви

Сьогодні з робочим візитом на Рівненщині перебували посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло та посол Литви в Україні Марюс Януконіс. Узяв участь в зустрічі з високоповажними гостями голова обласної ради Микола Драганчук.

- Після здобуття нашою державою незалежності, Україна, Польща та Литва продемонстрували, що вони є щирими друзями та партнерами. А після Євромайдану, анексії Криму та загострення ситуації на Донбасі, офіційні представники влади, громадське суспільство ваших країн виявили не лише високий рівень поваги до революційних подій в Україні, а й солідарність з українцями й до цього часу підтримуєте нас на міжнародній арені, надаєте дієву допомогу в проведенні реформ, - зазначив голова обласної ради Микола Драганчук.

Після спілкування в Острозькій міській раді, учасники зустрічі відвідали Національний університет «Острозька академія». Під час екскурсії закладом, відмітили спільність історії трьох країн. А говорячи про спірні моменти зауважили, що оцінку минулого слід залишити дослідникам, а нинішнє завдання – будувати добросусідське майбутнє.

- Маю надію, що наша зустріч і знайомство допоможуть реалізувати спільні добрі наміри розвивати торгово-економічні, наукові та культурні зв’язки між країнами на місцевому рівні, - підкреслив Микола Драганчук.

21.12.2017



Рівне-Ракурс №10 від 21.12.2017p. 
На головну сторінку