Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №841 від 21.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Кілька порад, як уповільнити ріст волосся у зонах епіляції

Кілька порад, як уповільнити ріст волосся у зонах епіляції

Дуже часто після якісної процедури епіляції хочеться продовжити ефект гладкої і рівної шкіри, і якимось чарівним чином сповільнити ріст волосся.

На сьогоднішній день аптеки та спеціалізовані магазини пропонують безліч косметичних продуктів, що вирішують цю проблему. На жаль, лише мала частина з них дійсно справляється зі своєю функцією і не всі вони здатні сповільнювати ріст волосся.

Саме тому ми вибрали для вас кращі народні рецепти, за допомогою яких ви вирішите цю проблему в домашніх умовах.

Індійський засіб

Індійські жінки давно помітили, що така пряність, як куркума, допомагає значно сповільнити ріст волосся. Необхідно взяти 2-3 ч.л. куркуми і, заливши її теплою водою, добре перемішати. Після процедури епіляції натріть цією кашкою шкіру, оберніть ділянки тіла поліетиленовою плівкою і потримайте 30 хвилин. Змивати засіб рекомендується прохолодною водою.

Сік винограду

Допомагає запобігти появі волосся на тривалий період часу. Вам необхідно обробити виноградним соком зони, в яких була проведена епіляція. Рекомендується зробити процедуру відразу після видалення волосся, а повторювати протягом 5 днів після епіляції.

Горіхова шкаралупа

Також вважається дуже ефективним засобом. Золу спаленої горіхової шкаралупи необхідно розвести з теплою водою і втирати в проблемні ділянки шкіри.

Французький засіб

Секрет чарівних француженок полягає в тому, що після видалення волосся досить протирати шкіру лимонними часточками, це істотно уповільнює ріст волосся. При регулярному проведенні процедури є шанс, що волосся не буде рости мінімум десять днів.

Кропив’яне масло

Вам знадобляться декілька столових ложок насіння кропиви і півсклянки оливкової олії. Порції інгредієнтів для розчину вимірюйте згідно площі шкіри, яку ви збираєтеся обробляти. Змішайте акуратно компоненти і залиште настоюватися близько тижня. Після процедури епіляції обробляйте цим складом найпроблемніші ділянки шкіри.

21.12.2017



Рівне-Ракурс №10 від 21.12.2017p. 
На головну сторінку