Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №842 від 28.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Рівненщині завершилися змагання «Ти зможеш, якщо зміг я!»

На Рівненщині завершилися змагання «Ти зможеш, якщо зміг я!»

Ще з осені діти-вихованці спеціальних навчальних закладів області залучалися до Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Ти зможеш, якщо зміг я!». Останніми прийняли естафету участі в таких змагання учні Чудельської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №2 І-ІІ ступенів. Саме тут, змагання між командами юних спортсменів видалися особливо насиченими. П’ять команд-учасниць мали неабияку підтримку на кожному старті. Повболівати за своїх товаришів прийшла майже вся школа. Діти разом зі своїми педагогами дуже гучно скандували назви команд, які виконували завдання і підбадьорювали тих, кому було трішки важче ніж іншим.

Мабуть саме така тепла і приємна атмосфера, яку створили глядачі, стала запорукою успішного виступу команд. Під час кожного нового старту працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради знайомили дітей з новим спортивним інвентарем і правилами його використання під час естафет. Всі парні та індивідуальні завдання найкраще вдалося виконати команді з патріотичною назвою «Козаки», а горді птахи «Соколи» та «Яструби» розташувалися на п’єдесталі перемоги одразу за ними.

Також, напередодні, в школі був проведений конкурс серед кращих молодих художників. Вихованці готували малюнки, в яких пропагували ідею здорового способу життя, активного дозвілля і найрізноманітніші форми рухових активностей, від звичайної фізичної культури, до спорту вищих досягнень. Під час нагородження, переможці конкурсу малюнку та команди, яким вдалося посісти місце в першій трійці, отримали відзнаки та подарунки від Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

28.12.2017



Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2017p. 
На головну сторінку