Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №842 від 28.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс політики

Ореден Святого Пантлеймона – відзнака для найкращих медиків

Ореден Святого Пантлеймона – відзнака для найкращих медиків

Все більшою повагою серед лікарів та усієї медичної спільноти України користується орден Святого Пантелеймона, як відзнака за професіоналізм та милосердя. В нашій області Регіональну раду Ордена Святого Пантелеймона очолює вже другий рік поспіль відомий лікар, завідувач відділенням педіатрії №2 Рівненської обласної дитячої лікарні Оксана Лозова. Напередодні новорічних свят автор попросив розповісти про ту роботу, яку веде Регіональна рада Ордена Святого Пантелеймона на Рівненщині.

- Хочу сказати, що я дуже пишаюся тим, що в Україні є така професійна відзнака для медичних працівників. Орден Святого Пантелеймона - це не просто нагорода, яких в нас вистачає. Унікальність відзнаки в тому, що саме незалежні експерти визначають кандидатів та переможців в кожній з п’яти номінацій, нагадаю - це «Кращий Лікар», «Кращий Медик», «Новатор охорони здоров»я», «Міжнародне співробітництво у галузі охорони здоров»я» та служіння «Суспільству». У 2017 році наша Регіональна рада була суттєво оновлена та розширена, і сьогодні вона складається з одинадцяти членів. В ній є люди самих різних професій. Зокрема, це Надія Венгрин, директор Дубенського медичного коледжу, голова Рівненської організації «Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної допомоги» Тарас Максименко, начальник Рівненського міського управління культури Сергій Лучанин, голова єпархіального відділу по зв’язках з громадськістю та соціальному служінню Єпархіального управління Рівненської єпархії Київського патріархату, протоієрей Святопреображенської церкви села Олександрія Київського патріархату Віктор Юзепчук, член постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства Рівненської обласної ради Юлія Фурдись, голова студентської ради нашого Рівненського медичного коледжу та інші відомі на Рівненщині люди. Вже в нинішньому році наша Рада почала активний пошук тих медиків, які зможуть претендувати на відзнаку ордена Святого Пантелеймона в 2018 році. Хочу звернутися до всіх громадських, професійних та волонтерських організацій, які мають відношення до медичної галузі долучитися до нашої роботи, тому що дуже потрібно, аби ми змогли до кінця березня наступного року дійсно відібрати такі кандидатури лікарів та медичних працівників, волонтерів та громадських діячів, які гідні стати лауреатами відзнаки Ордену Святого Пантелеймона. Це дійсно потрібно усьому суспільству і тому запрошую усіх до співпраці з нашою Регіональною радою.

Мій контактний номер телефону: (097) 919-84-44.

28.12.2017

Дорогі друзі!
Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Новий рік принесе вам у подарунок благополуччя, життєвий успіх, добробут та процвітання! Серця ваші хай будуть зігріті теплом та любов’ю, а домівки повняться добром і радістю.
Щиро бажаю вам міцного здоров’я, фінансового підйому, творчої наснаги, нових перспектив та втілення професійних планів!
З Новим роком та Різдвом Христовим!
Оксана Лозова,
голова Регіональної ради Ордена Святого Пантелеймона



Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2017p. 
На головну сторінку