Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №842 від 28.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс економiки

Дороги Рівненщини будуть «рятувати» від перенавантаженого транспорту

Дороги Рівненщини будуть «рятувати» від перенавантаженого транспорту

Ще біля однієї задачі, яку поставила перед собою область, можна поставити позначку «виконано». Для того, щоб врятувати автошляхи Рівненщини від руйнування вантажівками, запрацюють пересувні вагові комплекси.

Ключі від трьох новітніх лабораторій передав Голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк.

Пересувний мобільний офіс обладнаний 3-ма робочими місцями для інспекторів, автономним обігрівом, необхідною комп’ютерною технікою з підключенням до Інтернету та принтером для друку. Все обладнання сертифіковане та відповідно перевірене.

«Такі мобільні офіси на колесах не тільки забезпечать безпеку на дорогах. Рівненщина є транзитною областю з міжнародними сполученнями. Цього року ми активно зайнялися будівництвом доріг. Потужні і гарні результати ми показуємо в цьому напрямку. Багато зроблено цього року. Ще більше плануємо і маємо коштів на наступний. Тому зараз надзвичайно важливо дати новий подих Укртрасбезпеці. Адже саме завдяки ефективній їхній роботі ми зможемо зберегти наші нові дороги від руйнування», - прокоментував голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко.

За словами Михайла Наноняка на наступний рік передбачено 48 мільярдів гривень на будівництво доріг.

Запрацює з нового року і дорожній фонд щодо безпеки на дорозі. Будуть будуватися відповідні розв’язки, наземні та підземні переходи, ставитися світлофори. Близько мільярд сімсот тисяч гривень піде на збереження доріг, безпеку пересування.

«Одним з таких засобів безпеки є і мобільні комплекс, які ми вам презентуємо. Загалом на Україну за кошти Єврокомісії їх було закуплено 78 в рамках підтримки транспортної інфраструктури України. Пересувні лабораторії дають можливість перевіряти не тільки габаритно-ваговий транспорт автомобілі, а й всі пасажирські перевезення, таксі. Інспектори тепер зможуть вільно пересуватися по області і виявляти порушників на різних видах перевезень», - зазначив Михайло Ноняк.

28.12.2017



Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2017p. 
На головну сторінку