Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №842 від 28.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

В міській раді Рівного презентовано проект будівництва нової електричної підстанції

21 грудня в залі засідань Рівненської міської ради технічним директором «Рівнеобленерго» Ігорем Красінським було презентовано проект будівництва нової електричної підстанції із значно більшою потужністю та із застосуванням сучасних методів прокладання кабельних ліній. Потужності старої трансформаторної підстанції 10/0,4 кВ в місті Рівне, яка була побудована ще за радянських часів з кожним роком не вистачає для центру міста.

Презентація проходила за участю міського голови Рівного Володимира Хомка, секретаря міської ради Сергія Паладійчука, заступників міського голови, начальників комунальних обласних управлінь та керівників комунальних підприємств та організацій міста.

У своїй доповіді Ігор Красінський зазначив: «У зв’язку із розвитком земельної частини міста Рівного виникає необхідність щодо нестачі потужностей, які ми зараз маємо і центру міста і околиць. Потужності старої трансформаторної підстанції 10/0,4 кВ в місті Рівне, яка була побудована ще за радянських часів з кожним роком не вистачає.  У зв’язку з цим, виникає необхідність провести реорганізацію тих мереж, які живлять споживачів Рівного. Щоб не займатися будівництвом часткових та малих трансформаторних підстанцій було прийнято рішення будівництва трансформаторної підстанції в центрі міста, де знаходиться діюча станція і з назвою «Центральна» та напругою 110 тисяч кВ на 10 кВ. Станція буде розміщена неподалік стадіону та забезпечить можливість реконструкції електричної мережі Рівного».

Станція буде мати два трансформатори, облаштована сучасним обладнанням. Сама будівля буде трьохповерхова розміром 20Х38 метрів. Кабель буде прокладено методом горизонтально – направленого буріння: відсутність пошкодження ділянок автомобільних і залізничних доріг, зелених насаджень і предметів міської інфраструктури. Архітектура та кольорова гама буде погоджена із відповідними управліннями міської ради. 

28.12.2017



Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2017p. 
На головну сторінку