Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №844 від 18.01.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс розваг

Салат з курки та винограду

Салат з курки та винограду

На 4 порції: 1 подвійне куряче філе 200гр. винограду 2 середні цибулини 250гр. майонезу

Спочатку відварюємо філе. Даємо охолонути.

Цибулю ріжемо кубиками, присипаємо 1ст.л. цукру, розминаємо рукою, щоб пішов сік, додаємо 2 ст.л.оцту, залишаємо на 30 хвилин. Промиваємо.

На дно салатника викладаємо дрібно порізане філе, промазуємо майонезом, викладаємо цибулю і теж промазуємо майонезом.

Кожну виноградинку ріжемо навпіл і викладаємо зрізом на майонез. Даємо настоятися протягом години в холодильнику.

18.01.2018



Рівне-Ракурс №10 від 18.01.2018p. 
На головну сторінку