Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №270 від 14.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Майстер-клас

Василь та Олена Майструки

І Василько буде стоматологом

...Колись це була мало кому відома місцевість зі складами, гаражами та пустирем. А шість років тому тут, на Ювілейній, 5, обладнали найсучаснішу в Рівному стоматполіклініку, яку назвали “Майстер-Стом”. ЇЇ заснувала відома рівненська лікарська родина Майструків.

- Нині у мережі клінік “Майстер-Стом” працює дванадцять лікарів, сім асистентів та вісім техніків, - розповідає стоматолог Михайло Майструк - наймолодший із родини. - До послуг наших клієнтів - терапія, протезування, хірургія, лікування пародонтозу за допомогою системи Дюр-вектор, імплантологія та ортодонтія, а також панорамна рентгенодіагностика. За допомогою ж радіовізіографа ми відразу бачимо хворий зуб на моніторі. А стоматологічні кабінети виробництва німецької фірми KaVo та Siemens, якими ми користуємося, як були, так і залишаються найкращими у Європі. За потреби робимо пацієнтам місцеве знеболення, користуючись анестетиками останнього покоління. Це дозволяє уникнути будь-яких алергічних реакцій організму людини.

- Пане Михайле, ви вивчилися на стоматолога, бо це вже було закладено у генах, чи так батько порадив?

- Це наша сімейна традиція. Крім батьків-стоматологів, ми із сестрою Наталею - лікарі у третьому поколінні, адже дідусь із бабусею по маминій лінії теж працювали лікарями в Рівному. Батько, Василь Васильович, перший у місті серед своїх колег не побоявся перейти на використання імпортних матеріалів при лікуванні зубів, а згодом - і відкрити власну справу. Бо ж тоді, років десять тому, ціни на все “не наше” були захмарні, тому, відповідно, й вартість роботи підвищувалася. Але ризикнув - і виграв! Нині “Майстер-Стом” планує розширити свою практику, оскільки стояти на місці - не у правилах Василя Майструка. Навіть мій дворічний синок Василько вже каже, що теж буде лікувати зуби, коли виросте, хоча слова “стоматолог” до ладу ще й вимовити не може, а каже “апостінолог” (Михайло Васильович тепло посміхається – авт.).

- У клініці, що на Фабричній, 14, ми працюємо з моєю сестрою Наталею, мамою - Оленою Петрівною та ще одним лікарем. Наталя - одна з чотирьох українських ортодонтів, які стажувалися у Данії, у клініці професора Стефана Вільямса - розробника брекет-систем. І скажу, що брекети допоможуть зробити вашу посмішку голлівудською у будь-якому віці. Лікування триває, в середньому, півтора року, але заради краси та здоров’я варто набратися терпіння.

- Мабуть, кожній людині на роду написано відчути, що таке цей жахливий зубний біль... Цікаво, які пацієнти є найвибагливішими або вередливими?

- Ми знаємо, що кожна людина - індивідуальність, і наш ретельно підібраний персонал про це не забуває ні на мить. А пацієнти, яким ми приділяємо набільше уваги - це, звісно, діти. У наших клініках вони складають більше тридцяти відсотків від загальної кількості відвідувачів. Ми пропонуємо їм бути модними і ставимо різнобарвні пломби (сині, зелені, червоні). Це малюків ой як приваблює!

14.12.2006Ольга ЯРОШ



Рівне-Ракурс №10 від 14.12.2006p. 
На головну сторінку