Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №270 від 14.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Весело

Дотепні хлопці з "Факультету "Ю"

"Факультет Ю" смішив до сліз

Організатори КВН взялися вже й за глядачів

Цими днями у міському палаці культури “Текстильник” пройшов перший тур відкритої Рівненської міської Юніор-Ліги КВН. Вперше оцінювалися вміння глядачів спостерігати за тим, що відбувається на сцені. Найкращому гурту уболівальників із залу дістався ящик пива.

А найдотепнішою, за рішенням журі, виявилася команда “Факультет Ю” (МЕГУ), до складу якої входило лише двоє гравців - вона і зайняла перше місце. “Збудженим степлерам” із РДГУ дісталося друге місце. На третьому - “Старий друже” (РДГУ).

- Вперше при підготовці молодих кавеенівських команд була задіяна двоетапна “редактура”, - розповідає голова міської громадської організації “КВН Рівне” Руслан АЛЕКСІЮК. - Тобто, за тиждень до виступу команди показували свої сценарії організаторам, які “фільтрували” інтернетівські, непристойні чи не дуже смішні жарти. А перед виступом - демонстрували їх на сцені.

Доречно зауважити, що міська громадська організація КВН взялася також виховувати глядача. Оцінювалося вміння гарно підтримати свою команду і адекватно реагувати на жарти інших. Най-най-найкращими уболівальниками виявилася група підтримки команди “Старий друже” із РДГУ, яка й отримала ящик пива.

Інформаційним спонсором свята традиційно виступили газета “Рівне-Ракурс”, радіокомпанії “Наше радіо” та “Мелодія”.

У лютому наступного року відбудеться другий тур відкритої Рівненської міської Юніор-Ліги КВН, у квітні - півфінал, у травні - фінал.

Жарти від переможців

Мало хто знає, що:

• діти в Україні народжуються не за 9 місяців, а за 8,5 тисячі гривень;

• а хороший секс - це той, після якого навіть сусіди виходять покурити.

14.12.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 14.12.2006p. 
На головну сторінку