Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №270 від 14.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Приємна новина

Начальник відділення ГІРФО Здолбунівського райвідділу міліції Віктор ТОМАШЕВСЬКИЙ зі спеціалістом з імміграційного контролю Наталією ІВАНОВОЮ у приймальному відділенні паспортної служби

У Здолбунові - нова паспортна служба

Наче оазис, розквітло у дворі райвідділу міліції Здолбунова відремонтоване наприкінці листопада старе приміщення, куди переселилися працівники служби громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб Здолбунівського РВ УМВС України в Рівненській області. В оновленому відділенні паспортного столу побувала і журналіст “Рівне-Ракурсу”.

...Заходжу до приймальні і відчуваю запах фарби. Око схвально оцінює нові вікна, гарно оздоблені панелі, стелю. Виблискують новенькі плафони. А ще, куди не глянь - вазони: від простеньких фіалок до розкішних пальм.

Відвідувачі паспортної служби сидять на зручних стільцях, - вперше за десятки років приміщення набуло пристойного вигляду (за європейськими стандартами), відповідно, зросла і якість обслуговування.

- Сьогодні паспортний Здолбунова - найкращий в області за матеріально-технічною базю. Чому саме ви та ваші колеги удостоїлися такої уваги щодо покращення умов праці? - запитую у начальника ВГІРФО Здолбунівського РВ УМВСУ в Рівненській області Віктора ТОМАШЕВСЬКОГО, який у відповідь зазначив, що, найімовірніше, свою позитивну роль зіграла грамота, яку вони отримали цього року від керівництва УМВС у Рівненській області за високі показники в роботі. І додав, що на ремонт приміщення було виділено, за сприяння та підтримки керівника УМВСУ в Рівненській області Сергія ПІДДУБНОГО, п’ятдесят тисяч гривень.

Сьогодні п’ятеро штатних працівників паспортного відділу Здолбунова обслуговують 49 тисяч чоловік. Щоденно приходять на прийом близько ста мешканців району. Відділенням

ГІРФО Здолбунівського РВ УМВСУ в Рівненській області з початку року було розкрито три злочини кримінальної спрямованості та виявлено чотирьох нелегальних мігрантів.

14.12.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 14.12.2006p. 
На головну сторінку