Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №847 від 08.02.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Фестиваль здорового способу життя у Великому Жолудську

Фестиваль здорового способу життя у Великому Жолудську

Працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради завітали до Великожолудського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Володимирецької районної ради Рівненської області, щоб відзначити заклад за перемогу в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2017», а також провести фестиваль здорового способу життя серед місцевих школярів. Команди ретельно підготувалися до проведення спортивного заходу, тому він перетворився на справжнє свято.

Під час урочистого відкриття заходу, працівники КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ще раз нагадали підростаючому поколінню про необхідність займатися фізичною культурою і спортом та активно проводити своє дозвілля.

Після урочистих промов, учням було запропоновано спортивну програму фестивалю, до якої входили різноманітні командні естафети. Зокрема, учасники демонстрували своє вміння у естафетах «Фітбол», «Флорбол», «Влучний кидок» та «Кільця».

Змагання видалися захоплюючими і веселими. Вболівальники, які сформувалися з вчителів, юнаків та дівчат, своїм скандуванням піднімали настрій всім присутнім та емоційно налаштували юних спортсменів на перемогу у кожній естафеті.

Зрештою, суддівська колегія, підбивши підсумки спортивних естафет, визначила переможців та призерів.

На найвищу сходинку п’єде­сталу пошани піднялася команда «Спортсмени». Срібні нагороди дісталися команді «Козачки». Третє місце посіла команда «Зірка».

Переможці та призери змаганнях були нагороджені дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області.

Отримав свої нагороди і сам навчальний заклад. За перше місце в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2017» Великожолудський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Володимирецької районної ради Рівненської області нагороджений кубком і дипломом КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області.

На заході також було відзначено Суховільський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад», який отримав диплом за активну участь в обласному конкурсі «Олімпійський куточок - 2017».

08.02.2018



Рівне-Ракурс №10 від 08.02.2018p. 
На головну сторінку