Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №850 від 01.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Усе вирішиться у Рівному!

Усе вирішиться у Рівному!

«Кардинал-Рівне» зазнав поразки у першому чвертьфінальному поєдинку Кубка України з футзалу. У Запоріжжі наша команда поступилася представнику Першої ліги - «АРПІ» - 2:3.

«АРПІ» (Запоріжжя) - «Кардинал-Рівне» - 3:2 (2:2)

Кубок України з футзалу, 1/4 фіналу, перший матч

25 лютого 2018 року, Запоріжжя, спорткомплекс ЗАБ

Голи: Почебут (2, 14, з пенальті), Ессаргіні (32) - Фаренюк (3), Басич (10)

Попередження: Будін (34), Сауді (38)

Вилучення: Піддубний (14)

«Кардинал-Рівне»: Дурбан - Піддубний, Волянюк, Басич, Кручок - Концеба, Дармовіс, Фаренюк, Горпинич. Запасник: Кравчук.

Головний тренер: Сергій Піддубний.

«АРПІ»: Гурко - Швиденко, Ессаргіні, Огнистий, Дубич, Трубаров, Сауді, Будін, Литовченко, Фіде, Почебут, Оліщук.

Головний тренер: Олег Зозуля.

Напередодні першої чвертьфінальної гри Кубка України з футзалу «Кардинал-Рівне» зіткнувся із цілим рядом кадрових проблем. Через ушкодження та застуду до Запоріжжя не поїхали Юрій Свинарчук, Валерій Власович та Максим Мануйленко. Досі травмований також Богдан Новак. Тому у грі проти «АРПІ» рівняни були змушені грати, практично не використовуючи ротацію.

Погіршилося становище нашої команди після швидкого пропущеного голу. Невдалий пас Олександра Басича трансформувався у неприємну «обрізку». А завершилося усе точним ударом Максима Почебута - 1:0.

До честі нашої команди «Кардинал-Рівне» дуже швидко відігрався. Артем Фаренюк в оточенні трьох суперників зумів повернути ситуацію на свою користь і пробити повз екс-«кардиналівця» Івана Гурка - 1:1. У середині тайму рівняни, навіть, зуміли вийти вперед у рахунку. Олександр Басич виправився і, поборовшись до кінця на вістрі атаки, проштовхнув м’яча у ворота.

Після цього «зелено-жовті» мали ще декілька нагод, аби збільшити свою перевагу. В одному з епізодів лише дивом запоріжців врятував Іван Гурко після класних індивідуальних дій та удару у виконанні Сергія Піддубного.

Втім, потім, маючи ігрову і територіальну перевагу, «Кардинал-Рівне» практично на рівному місці створив собі проблеми. Втрата м’яча у простій ситуації призвела до фолу Сергія Піддубного, який арбітри трактували як такий, що тягне на пряму червону картку. Наша команда залишилася у меншості. А вже за декілька секунд - отримала доволі суперечливий пенальті у власні ворота. Після прострілу зліва м’яч знайшов притиснуту до корпусу руку Олександра Басича. Вирок чітко реалізував Максим Почебут, оформивши дубль - 2:2.

Після перерви обидві команди продовжили демонструвати атакуючу гру. Особливо старався у рамці воріт «АРПІ» Іван Гурко. Принаймні тричі він рятував запоріжців після ударів Михайла Волянюка та Олександра Басича.

Натомість, господарі свій шанс зуміли використати сповна. Успіху досягнув дальній постріл Яссіна Ессаргіні - 3:2.

До Рівного наша команда повертається із поразкою. Втім, зважаючи на рахунок - вихід до «Фіналу чотирьох» Кубка України - завдання досі цілком реальне. Для цього у грі-відповіді «Кардиналу-Рівне» перед власними вболівальниками потрібно перемогти суперників із різницею щонайменше у два м’ячі. Влаштує нас і перемога 2:1 та 1:0.

01.03.2018Прес-служба МФК «Кардинал-Рівне»



Рівне-Ракурс №10 від 01.03.2018p. 
На головну сторінку