Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №199 від 04.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Цигани розбушувалися

“Кармеліта” змінила професію

Цими днями в селі Вельбівно Острозького району цигани вкрали у жительки цього села велику суму грошей. Острозькі правоохоронці миттю зреагували на повідомлення потерпілої і затримали чорнооких злодійок

Цими днями в селі Вельбівно Острозького району цигани вкрали у жительки цього села велику суму грошей. Острозькі правоохоронці миттю зреагували на повідомлення потерпілої і затримали чорнооких злодійок (на фото).

Як повідомив заступник начальника Острозького МРВ УМВС Микола Ковальчук, на місце злочину терміново виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником, підполковником Миколою Бондарчуком. За лічені хвилини міліціонери встановили, що на території села перебувало дві групи циган, які прибули нібито торгувати одягом. Зупинивши автомобіль, у якому пересувалися цигани, правоохоронці виявили в ньому саморобну біту та шприц із залишками рідини невідомого походження, які направили на експертизу. Іншу групу з трьох циганок, які безпосередньо скоїли крадіжку, виявили на залізничному пероні села Бадівка Острозького району. Зараз усі вони перебувають у райвідділі міліції, після чого будуть направлені в приймальник-розподільник.

Наразі працівники міліції з’ясували, що затримані приїхали на “заробітки” із сусідньої, Хмельницької області. Порушена кримінальна справа, триває слідство.

Якщо ви теж стали жертвою циганів, телефонуйте за номером “02” або в чергову частину Острозького МРВ УМВС за телефоном

29-23-32

(код міста – 254).

04.08.2005Сергій РЕДЬКО, начальник центру зв’язків з громадськістю УМВС України в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 04.08.2005p. 
На головну сторінку