Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №851 від 07.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

8 вправ які допоможуть позбутися подвійного підборіддя

8 вправ які допоможуть позбутися подвійного підборіддя

Подвійне підборіддя нікого не прикрашає. Вік, неправильне харчування, зайва вага, сутулість і звичка спати на високих подушках - ці фактори можуть стати причиною появи складок в нижній частині обличчя.

Пропонуємо вашій увазі комплекс щоденних вправ, які допоможуть позбутися подвійного підборіддя в домашніх умовах.

1. Перша вправа - це просте поплескування по підборіддю тильною стороною долоні. Щільно притисніть пальці один до одного і робіть активні поплескування 1-2 хвилини.

2. Покладіть книгу (бажано важку) на голову, тримайте спину прямо, голову підніміть вгору, трохи задерши підборіддя - і вперед, царською ходою (5-7-ми хвилин)!

3. Уявіть, що до вашого підборіддя підвісили важку гантелю. Напружуючи м’язи підборіддя, піднімайте голову вгору.

4. По черзі натискайте кінчиком язика на верхню і нижню частину ротової порожнини, з великим зусиллям, щоб добре відчувалося, як напружуються м’язи підборіддя .

5. Намагайтеся язиком дотягнутися до кінчика носа, затримуючи його в такому положенні на 10-15 секунд.

6. Напружте м’язи підборіддя, витягніть вперед губи, і з чіткістю скажіть букви О, У, І. Кожну букву по 7-10 разів.

7. Рівно сядьте, лікті покладіть на стіл, а підборіддя покладіть на пальці рук. Сильно напружте м’язи підборіддя, зімкніть зуби, трохи висуньте підборіддя вперед, і ритмічно піднімайте його вгору, протягом 1 хвилини.

8. Притисніть підборіддя до грудей, і обхопіть потилицю зімкнутими в замок руками. Тепер з силою напружуючи м’язи підборіддя, піднімайте його вгору, протидіючи цьому давлять на голову руками.

Помітних результатів можна досягти вже через 3 тижні регулярних занять. Після всіх процедур обов’язково наносьте на область шиї й підборіддя живильний крем.

07.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2018p. 
На головну сторінку