Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №851 від 07.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Хто найспортивніша сім’я Рівного?

Хто найспортивніша сім’я Рівного?

Днями в Рівненській ЗОШ №13 відбувся ІІ тур 3 етапу обласної спортивної гри «Сімейні перегони. ОТГ». Цього разу в змаганнях взяли участь одразу 7 сімей, серед яких були, як «ветерани» гри, котрі незмінно з року в рік борються за перемогу, так і нові учасники, котрі вперше вирішили спробувати свої сили в таких активностях. Але нинішній етап значно відрізнявся від всіх попередніх, тому досвідчені учасники не мали особливої переваги над новачками. Для всіх більшість завдань були новими і вимагали не тільки хорошої фізичної підготовки від кожного члена команди, а й злагоджених командних дій, бо тільки так можна було претендувати на призові місця.

Загалом, на кожен колектив очікувало п’ять завдань, чотири з яких перевіряли учасників на силу, швидкість та витривалість, і одне, дозволяло проявити свої знання у світі спорту. Саме тут, у Рівному, місцева команда сім’ї Луцик, встановила рекорд інтелектуального конкурсу. Але вони проявили себе не тільки хорошими знаннями, а й неабиякою фізичною підготовкою, здобувши перемогу в більшості естафет і впевнено зійшовши на перше місце фінального п’єдесталу перемоги. Друге місце зуміла вибороти сім’я Гупаленко, а бронзові відзнаки дісталися сім’ї Волох (м. Рівне).

Під час церемонії нагородження працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради вручили призерам кубки, медалі та дипломи, переможці окрім цих нагород, отримали пам’ятні сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області і здобули право взяти участь у суперфіналі «Сімейних перегонів», де будуть влітку боротися між собою всі найсильніші колективи сезону.

07.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2018p. 
На головну сторінку