Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №851 від 07.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Танцюристка Катерина Кухар розповіла про смерть першої дитини

Танцюристка Катерина Кухар розповіла про смерть першої дитини

Катерина Кухар та Олександр Стоянов недавно закінчили свій європейський тур, в якому постали як перед українським глядачем, так і підкорили іноземного. В рамках туру Катерина Кухар та Олександр Стоянов дали інтерв’ю Катерині Осадчій.

У програмі «Світське життя» Катерина Кухар та Олександр Стоянов не тільки розповіли про свої танцювальні досягнення, про свої традиції і забобони. Пара також торкнулася теми їхнього особистого життя. Катерина Кухар розповіла про трагедію, яка могла поставити хрест на балеті.

У Катерини Кухар померла перша дитина. Ця трагедія стала для неї справжнім випробуванням:

«Мені тоді нічого не хотілося, я, напевно, місяць просто лежала в ліжку і плакала. Напевно, кожній людині дається своє випробування і свій хрест. Ця трагедія повністю змінила мене як особистість» - згадуючи трагедію, Катерина знову не змогла стримати сліз.

Якби не Олександр Стоянов, як зізнається Кухар, вона могла б і не повернутися на сцену. Він їй допоміг прийти в себе після трагедії.

До слова, Олександр Стоянов був закоханий в Катерину Кухар ще тоді, коли вона була заміжня. Але їхні стосунки почалися через довгий час залицянь і вже поза шлюбом Катерини.

07.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2018p. 
На головну сторінку