Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №271 від 22.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#До новорічного столу

"ОREANDA" - Краще вино Криму

Що в моєму бокалі? Це запитання мені доводиться ставити щораз, коли я приїжджаю на південний берег Криму й пізнаю нові секрети виноробства. Неповторно тонкий, але глибокий аромат відчувається у кожній краплі божественного напою. Ні, це не просто дегустація, це ще одна можливість визначити краще вино Криму. А мені завжди хотілося навчитися розбиратися в якісних винах.

Чилійські, французькі, грузинські, румунські, молдавські, кримські вина... Полиці магазинів просто вражають розмаїттям винного асортименту. Сьогодні недосвідченому покупцю непросто зробити правильний вибір на користь якості. Ситуація ускладнилася ще й тим, що український ринок заповнили “порошкові” вина. Низькоякісним виноробством займаються лише ті компанії, які не мають власних виноградників, а їхнє виробництво перебуває за межами зони виноробства.

ТМ “OREANDA” має більше однієї тисячі гектарів виноградників у Феодосії - самому центрі Криму. На благодатній території ростуть цінні сорти винограду із французької лози. Під пильною увагою досвідчених виноробів добірні ягоди перетворюються на напій, який чарує душу. Таким є процес створення досконалого й натурального смаку неповторної винної колекції ТМ “OREANDA”, у кожному ковтку якої розкривається найкраща якість Криму.

Цього року, незважаючи на сильні січневі морози, від яких постраждали багато господарств у Криму, “OREANDA” зібрала щедрий урожай. Винороби відзначають, що такі сорти, як Сильванер, Аліготе, Ркацителі, Мускат Янтарний не тільки не постраждали від заморозків, але й відзначилися високою врожайністю.

Адже тільки у Криму народжується натуральне вино високої якості. Краще вино Криму вже оцінили міжнародні експерти на найбільш престижному Міжнародному виноробному професійному конкурсі “Найкраще шампанське, вино та коньяк року” (м. Москва). До речі, цього разу він проходив під егідою Міжнародної організації винограду й вина, що об’єднує 50 країн світу. Перше місце й золоту медаль на цьому конкурсі завоював “Кагор Український” ТМ “OREANDA”. А “Мускат Феодосійський” нагороджений спеціаль-ною медаллю “За високу якість”. Таким чином, вина “OREANDA” підтвердили свою конкурентоспроможність на світовому рівні. Високу якість Криму від ТМ “OREANDA” залишилося підтвердити й Вам. А зробити це просто. Для цього навіть не обов’язково їхати до Криму. Всю неповторну розкіш і достаток золотого берега ви відчуєте в кожному ковтку найкращого вина Криму від ТМ “ОREANDA”.

22.12.2006Софія КОВАЛЬ



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2006p. 
На головну сторінку