Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №853 від 23.03.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ініціатива в ім'я майбутнього

Янковський Ігор відкрив експозицію «Україна очима дітей»

На початку листопада в Міністерстві культури України відкрилася художня виставка переможців конкурсів Дитячого малюнка «Україна очима дітей», яка протягом 5 років проводиться Всеукраїнським благодійним фондом Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього».

Експозицію відкрили засновник Благодійного фонду «Ініціатива заради майбутнього» Ігор Янковський і міністр культури України Євген Нищук, подробнееТакож виставку відвідали переможці минулорічних конкурсів, батьки, викладачі, директора художніх шкіл та студій.

Міністр культури України Євген Нищук наголосив на важливості проведення дитячих конкурсів, які розвивають талант юних українців.

«Не дивлячись на те, що Міністерство культури - це державна установа, ми намагаємося бути відкритими, і цьому сприяє цикл виставок в цих стінах. Всі, хто приходять до міністерства, а тут буває безліч делегацій, в тому числі з-за кордону, зможуть отримати естетичну насолоду, подивившись на ці прекрасні малюнки. Мені дуже приємно, що сьогодні тут представлена виставка дитячих робіт під символічною назвою «Україна очима дітей» », - заявив Євген Нищук.

Будь-якому фахівцеві, навіть якщо він працює в дуже вузькій сфері, дуже важливо застосовувати навички з суміжних сфер. Наприклад, маркетинг в HR, PR в HR. Це підвищує ефективність і дозволяє прискорити процеси. Таку думку висловила співзасновник Вищої школи комунікацій Евеліна Хмелевська.

Для керівників великих підприємств оптимальною формою навчання може виявитися обмін інформацією з співробітниками, відповідальними за певні напрямки, в тому числі прислухатися до вчених і їх розробок.

Ще восени минулого року група Рейтинг провела соціологічне опитування серед вчених України, про що писав UNIAN.net: Ігор Янковський: Про інтересах вчених і бізнесу

і газета Сегодня: Янковський Ігор: Бізнес, вчені та ЗМІ об'єдналися

Про це говорив бізнесмен Ігор Янковський.

23.03.2018



Рівне-Ракурс №10 від 23.03.2018p. 
На головну сторінку