Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №271 від 22.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Є межа "безпрєдєлу"!

Або - кохання, або - місце на кладовищі...

Або - кохання, або - місце на кладовищі...

Кіровоградці, які зваблювали рівнянок, опинилися за гратами

Нещодавно завершився судовий процес над двома молодими кіровоградцями, які, переїхавши до Рівного, жили за рахунок студенток. “Казанови” зваблювали дівчат своїм романтично-бандитським шармом (в усі часи “погані хлопчиська” чомусь користуються популярністю серед представниць прекрасної статі!), а після бурхливої ночі кохання панянок в’язали скотчем і забирали все цінне, що у них було.

Хтозна, скільки б це продовжувалося. Загалом налічується близько сорока жертв (переважно студенток), які фігурують у кримінальній справі в ролі потерпілих. Останній епізод кіровоградців, після якого вони, власне, і потрапили в руки правоохоронців, найбільш вражаючий - нехай він буде наукою молодим та наївним рівнянкам...

Після чергового знайомства зі студентками в центрі міста, кіровоградці таки напросилися до них у гості (п’ятеро дівчат знімали квартиру в районі “Північний” обласного центру). Студентки саме повернулися з навчання і, очевидно, були раді “блатним” гостям.

Кіровоградці, спочатку вдаючи “гарних” хлопчиків, підтримували розмови про життя-буття, а потім... Все відбулося дуже швидко! Один із них увімкнув радіоприймач на всю потужність.

Далі гості взялися за сполоханих дівчат. Пов’язали їх скотчем. Зібрали цінні речі і вже хотіли було йти, але в обох “забурлив” тестостерон. Трьох із п’яти дівчат кіровоградці згвалтували. При цьому гвалтівники застосували газовий балончик та чинили психологічний тиск (вдавано телефонували до друзів і замовляли місце на кладовищі для впертих дівчат). Задовольнившись - зникли. Квартира була схожою на місце, яким щойно пройшлася монголо-татарська орда.

За словами старшого слідчого прокуратури м.Рівне Володимира БАРАНЧУКА, через два дні злочинців затримали. Потім тривала копітка робота слідчих органів прокуратури м.Рівне (кіровоградці довго не визнавали факт згвалтування).

Дівчатам слід бути обережними і не довіряти малознайомим типам.

22.12.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2006p. 
На головну сторінку