Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №857 від 19.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Покусані діти і страх перед виходом на вулицю: сарненчан атакують бродячі пси

Покусані діти і страх перед виходом на вулицю: сарненчан атакують бродячі пси

Мешканці Сарн, що на Рівненщині, просять зробити щось зі собаками, що гуляють містом. Люди кажуть, що поведінка псів стає все агресивнішою. На днях навіть покусали двох дітлахів, пише Північ-інфо.

Як повідомляють у спільноті «Сарни як вони є», 14 квітня ввечері посеред міста бродячі собаки покусали двох хлопчиків десяти- дванадцятирічного віку.

Така ситуація повторюється щороку. З приходом весни і, відповідно, шлюбного періоду собаки стають агресивними. Людям страшно навіть виходити на вулицю і вони закликають місцеву владу прийняти міри – хоча б відловити псів.

В коментарях під дописом люди розділились. Якась частина закликає позбутися собак тим чи іншим способом. Також люди навперебій пропонують свої варіанти вирішення складної ситуації. Знайшлися й люди, чиї діти теж постраждали від собачої навали.

«Діти йшли зі школи, дві вівчарки на вулиці біля школи вибігли з двору і на дітей. Старшу схопила за рукав куртки, прокусила. Рука не ушкоджена, але уявіть стан дітей! І були такі випадки ще!»

Не змовчали й зоозахисники, які стверджують, що бродячі собаки не лише не винні, а й потребують турботи і співчуття з боку людей.

«Я теж кормлю собак у себе в дворі і що? Я завжди спокійно проходжу через всі двори. Собаки відчувають енергетику людини, якщо адекватно себе вести то ніякий собака не покусає».

19.04.2018piwnich.info



Рівне-Ракурс №10 від 19.04.2018p. 
На головну сторінку