Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №858 від 26.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

Перукарні міста будуть безкоштовно надавати перукарські послуги ветеранам, учасникам та інвалідам Другої світової війни

Управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування повідомляє про проведення 7,8 травня 2018 року благодійної акції у перукарнях міста з надання безкоштовних послуг (стрижка волосся) при обслуговуванні ветеранів, учасників та інвалідів Великої вітчизняної війни (за наявності посвідчення).

КП «Рівнеелектроавтотранс» РМР надає послугу «тролейбус на замовлення»

КП «РІВНЕЕЛЕКТРОАВТОТРАНС» РМР надає послугу з оренди тролейбусів усім бажаючим для проведення екскурсій по місту, святкування випускних вечорів, весіль та інших урочистих подій.

Так 21 квітня 2018 року у черговий раз прикрашений раритетний тролейбус №090 вийшов на лінії м.Рівне по замовленню для відзначення пам›ятної дати «День народження».

В цей сонячний радісний день тролейбус приніс задоволення не лише імениннику та його гостям, але й усім мешканцям міста Рівне, які мали можливість спостерігати за рухом прикрашеного тролейбуса мальовничими вуличками міста.

Керівник військово – цивільної адміністрації з міста Авдіївка Донецької області подякував міському голові Рівного за співпрацю

23 квітня міському голові Рівного, представник військово – цивільної адміністрації з міста Авдіївка Донецької області, передав подяку Володимиру Хомку від керівника адміністрації полковника Павла Малихіна за теплий прийом, багаторазову організацію відпочинку дітей із прифронтового міста.

Очільник Рівного, у свою чергу, за активну участь в рамках реалізації проекту громадського бюджету міста Рівного, передав Почесну грамоту керівнику адміністрації міста Авдіївка. 

Крім того, подяки також отримали і представники громадської організації «Портал», які безпосередньо організовували дозвілля школярам з Авдіївки.

Міський голова Рівного нагородив студентів з особливими потребами за значні спортивні досягнення

23 квітня міський голова Рівного, в актовій залі Рівненського державного гуманітарного університету,  напередодні Міжнародного дня боротьби за права людей з особливими потребами нагородив студентів рівненських вищих навчальних закладів та коледжів грамотами, подяками та цінними подарунками за значні спортивні досягнення у всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

«Ніхто не повинен почувати себе забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами.

Щиро дякую нашим найвідважнішим громадянам за терпіння, розуміння і вміння приймати все зі спокійним і чистим серцем. Бажаю вам міцності духу, оптимізму, здоров’я, миру а всім нам — побільше душевної щедрості і милосердя, які втілилися б у добрі справи» - зазначив міський голова Рівного Володимир Хомко.

26.04.2018



Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2018p. 
На головну сторінку