Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №271 від 22.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Традиції та кохання

Секс із мусульманином

Секс із мусульманином

“Ваші жінки - поле для вас. Ходіть на ваше поле, як забажаєте”. (Коран 2:223)

Як жінка почувається під час сексу з мусульманином, намагалася дізнатися кореспондент “Рівне-Ракурсу”. Теоретично.

Насамперед виникло питання - чи є на Рівненщині мусульмани? Так, є, однак: “Офіційно зареєстрованої релігійної громади, яка б сповідувала Іслам, в області немає”, - пояснили у секторі з питань релігій Рівненської облдержадміністрації. Хоча, безперечно, є окремі його представники. “Тема сексу?” - перепитує мій знайомий рівнянин Мурат і відразу каже, щоб його прізвище в газеті не звучало.

- Нині мусульманин сприймає жінку не просто як об’єкт задоволення сексуальних потреб чоловіка, але й намагається, аби при статевих зносинах було комфортно обом. Адже серед багатьох європейців і зараз поширена думка, що чоловік-мусульманин, займаючись коханням, дбає в ліжку тільки про себе. Неправда! Сьогодні пріоритет кохання в мусульманських сім’ях - взаємозадоволення.

Нема межі сексуальній фантазії

”Ваші жінки - поле для вас. Ходіть на ваше поле, як забажаєте”. Цей аят, за переказами, з’явився після того, як пророк Мухамед та група його послідовників покинули Мекку і переселилися в Медину. Багато з мусульман пішли без дружин. У Медині вони одружувалися з місцевими жінками. Однак між ними невдовзі почали виникали непорозуміння.

Справа в тім, що мединські жінки боялися використовувати під час сексу різноманітні пози. Адже існував забобон, що внаслідок такого кохання діти народжуватимуться косоокими. Аби заспокоїти наляканих жінок, пророк їм пояснив, що насправді у статевому житті дозволені різні пози. Чим різноманітніші - тим краще. Тому сексуальні фантазії у мусульман практично не мають меж. Хоча є певні правила, яких повинен дотримуватися ортодоксальний віруючий...

Слава Аллаху, котрий створив людину з води

Перед статевим актом мусульманин повинен сказати: “Бисміллахір-рахманир-рахім” (в ім’я Аллаха, милостивого до всіх на цьому світі і лише для віруючих у День Суду), потім прочитати суру “Аль-Іхлас” з Корану і дуа-молебень із проханням до Всевишнього дати йому хороше потомство.

А коли наближається еякуляція, то потрібно сказати подумки: “Слава Аллаху, котрий створив людину з води”. Ідеально, коли чоловік та жінка, займаючись коханням, чимось прикриваються - так, як Пророк закутувався з головою під час статевих зносин і говорив жінкам: “Тобі потрібно зберігати мовчання” (зі слів Абу Мажиха).

Деякі віруючі ще й досі дотримуються давніх ісламських традицій - не займаються коханням із жінкою в першу та останню ніч нового календарного місяця. А також - у п’ятницю. В інші дні, якщо чоловік хоче близькості з жінкою, вона завжди повинна бути готовою, навіть коли у цей момент готує їжу.

А ще в Ісламі подекуди й донині існує цікавий звичай: щоб розлучитися з дружиною, мусульманину достатньо тричі промовити вголос “talaq”, після чого він стає вільним чоловіком. Таке воно, своєрідне кохання по-ісламськи! Хоча... традиції поступово змінюються!

Мусульманину дозволяється мати не більше чотирьох дружин та необмежену кількість одалісок (мешканок гарему). Хоча таке “щастя” може дозволити собі лише багатий мусульманин, адже жінки перебувають на утриманні чоловіка.

Нещодавно в Росії вийшла книга “Любов та секс в Ісламі”, яка викликала у мусульманському світі фурор. У друкованому виданні висвітлюються такі теми, як оральний секс, шаріатська контрацепція, гомосексуальний шлюб і навіть - статеві зносини з джинами. Цілком можливо, що книга вже потрапила й на український ринок.

22.12.2006Підготувала Руслана ГОРУК



Рівне-Ракурс №10 від 22.12.2006p. 
На головну сторінку