Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №858 від 26.04.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс культури і освіти

Зірки розповіли про курйозні випадки, пов’язані зі стоматологами, та свою «усмішку на мільйон»

Зірки розповіли про курйозні випадки, пов’язані зі стоматологами, та свою «усмішку на мільйон»

З 23 квітня на каналі «1+1» у спецпроекті «Зуб даю!» ТСН перевірить те, наскільки щастя людини залежить від її посмішки.

Зіркові посмішки - часта тема для розмови і в ЗМІ, і на просторах Інтернету.

Народна артистка України Ольга Сумська вважає посмішку візиткою карткою для актора. Крім того, актриса зізналася, що у шкільні роки дуже соромилася широко посміхатися:

«Були якісь комплекси. Уже в театральному інституті мені відкрили очі і на мій високий зріст, і на мою посмішку, на довгі руки і ноги. Всього цього я соромилася.»

У соліста гурту «Антитіла» Тараса Тополі перша зустріч зі стоматологом сталася при вельми неприємних обставинах.

«Я уві сні впав з другої полиці купе і вибив передній зуб. Поки потяг вранці прибув до Києва, і потім до моменту прийому стоматолога пройшло годин десять. Весь цей час у мене з однієї половини зуба стирчав нерв і дуже болів, це було нестерпно. Тому момент, коли мені вкололи анестезію і почали робити новий зуб, я згадую як порятунок» - говорить Тополя.

З того моменту, каже артист, він відчував позитив до стоматологів, які хоч і робили неприємні процедури, проте всі вони йшли на користь.

Посмішка для співачки, колишньої учасниці дуету «Алібі»,­ Анни Завальської - це наша потужна інстинктивна зброя і кращий, найпростіший спосіб привернути до себе співрозмовника, налаштувати позитивно, згладити незручність або напругу.

«У будь-якій суперечці або конфлікті посмішка може бути додатковим «мирним сигналом». Ну, і найголовніше, - посмішка «це, як мінімум, красиво!». Втім, я не сприймаю посмішку як обов’язковий must-have: я проти чергових і нещирих посмішок. Для мене не обов’язково посміхатися на кожній фотографії або кожній зустрічній людині, якщо в цьому немає внутрішньої потреби - тоді будь-яка емоція більше цінується. Але я однозначно за безлімітну ввічливість і взаємоповагу» - каже артистка.

В Олени Омаргалієвої, солістки neo r’n’b групи TamerlanAlena є улюблений стоматолог, ходити до якого, вона не те що не боїться, але і любить.

«Адже я знаю, що він завжди зробить свою роботу чудово. Я вважаю, що усмішка - одна з найважливіших характеристик людини. Щира і красива вона показує людину в найщасливіші моменти! Одні з моїх улюблених посмішок - це звичайно ж сина і Тамерлана!» - каже Олена.

А ось Тамерлан «посмішкою на мільйон» назвав би фірмову посмішку Уїла Сміта.

«У дитинстві я, як і всі діти, побоювався стоматологів, але при цьому розумів їх завдання і втішав себе, що це просто момент необхідності. Слава Богу технології йдуть вперед і зараз лікування зубів - це практично безболісно, тому нашим дітям набагато більше пощастило в цьому плані, ніж колись нам» - говорить артист.

Для співачки Наталки Карпи посмішка - це один з варіантів взагалі будь-якого спілкування.

«Напевно, коли ти вперше бачиш людину потрібно посміхнутися, потім далі вітатися і розмовляти. Мама з дитинства говорила, що я була абсолютна дитина-посмішка. Хоча одного разу з моєю посмішкою стався невеличкий казус... Під час концерту одна дівчина-танцівниця підійшла настільки близько і різко зробила па, що мікрофоном мені сильно дісталося по красивій усмішці. У першу мить я подумала, що ще довго не зможу посміхатися. За долі секунди все оніміло, було багато крові, слава Богу, що це був кінець пісні. Потім прибіг звукорежисер лаятися з приводу мікрофона, так як в ньому була дійсно вм’ятина, але, коли він побачив картину моєї посмішки, його питання одразу відпали. Хвала є хороші стоматологи, які допомогли мені впоратися з такою нелегкою проблемою» - згадала курйозний випадок артистка.

Хореограф і співак родом з Венесуели, Амадор Лопес у дитинстві носив брекети всіх кольорів веселки.

«Якось мені навіть встановили флюоресцентні брекети, які світилися у темряві. А ось, коли приїхав в Україну, мені довелося спочатку, так би мовити, підкручувати і міняти деталі цих брекетів самому, так як на той час у нас ця технологія була недоступною. І, Слава Богу, з часом у мене з’явився хороший ортодонт. Тому, зараз я можу широко посміхатися на всі 32 зуба» - зізнається Амадор.

26.04.2018



Рівне-Ракурс №10 від 26.04.2018p. 
На головну сторінку