Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №861 від 17.05.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Кілька порад, які допоможуть зберегти вашу засмагу

Кілька порад, які допоможуть зберегти вашу засмагу

Не секрет, що засмага швидко змивається, особливо якщо щодня митися з мочалкою або використовувати скраб для тіла.

Однак це зовсім не значить, що потрібно від усього цього відмовитися. Просто вибирайте щадний гель для душу на основі натуральних олій. А замість мочалки використовуйте м’яку рукавицю з натуральних волокон. 

Про скраби, звичайно, поки краще забути, але легкий пілінг, наприклад, за допомогою кавової гущі піде тільки на користь. І пам’ятайте, що на чисту шкіру наступна порція засмаги ляже краще й рівніше. 

Щоб зберегти гарну засмагу подовше, не забувайте про зволоження шкіри. Після кожного приймання душу воложіть тіло молочком, а шкіру обличчя кремом. Бажано, щоб зволожуючі засоби містили гліцерин, вітамін Е, олію авокадо, виноградних кісточок, олію карите або маслинову олію. Ці інгредієнти захистять шкіру від пересушування. Втім, якщо ви не довіряєте фабричним засобам, використовуйте для зволоження шкіри просто маслинову олію або олію виноградних кісточок.

Крім звичайних зволожуючих засобів застосовуйте спеціальні засоби після засмаги. Вони також допоможуть зберегти гарну засмагу. 

Для гарної засмаги необхідно також правильно харчуватися. Щоб ваша засмага була гарного насиченого відтінку, щодня випивайте склянку морквяного соку, їжте абрикоси, персики. У печінці, кашах, молочних продуктах, яйцях, помідорах, шпинаті міститься вітамін А, необхідний для шкіри. Також включіть у свій літній раціон рибу: сардини, сьомгу, макрель, тунець. Риба дуже корисна для шкіри. 

Продовжити засмагу також допоможуть спеціальні маски. Спробуйте чудову томатну маску для обличчя. 

Отже, вам знадобиться: 1 помідор, 2 ст. л. сиру, 1 ч. л. маслинової олії. 

Помідор очистіть від шкірки, розімніть, додайте сир і олію, все ретельно перемішайте. 

Нанесіть на шкіру обличчя й область декольте, потримайте 20 хвилин, потім змийте.

17.05.2018



Рівне-Ракурс №10 від 17.05.2018p. 
На головну сторінку