Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №861 від 17.05.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Андрій Демченко: «Дякую хлопцям за гру»

Андрій Демченко: «Дякую хлопцям за гру»

Виконувач обов`язків головного тренера рівненського «Вереса» Андрій Демченко прокоментував гру своїх підопічних у матчі проти «Шахтаря» та відповів на запитання журналістів:

- Ми розуміли, що «Шахтар» - дуже хороша команда. Сильніша, аніж наша. «Шахтар» прекрасно контролює м`яч. Тому ми особливо не сподівалися на комбінаційну гру. Покладалися на швидкі контратаки. Намагалися кусатися. Далася взнаки непроста дорога і ті казуси, які сталися із командою напередодні матчу. «Шахтар» мав декілька реальних шансів. Нас здорово виручав Олександр Бандура. Але і ми мали хороші моменти. Тому я дякую хлопцям за гру і самовіддачу. Показали, що можемо грати у футбол...

- Щодо казусів. Хто і чому прийняв рішення повертатися до Львова і хто та чому вирішив знову їхати до Харкова?

- Я вже говорив у попередніх інтерв`ю. Упродовж останнього часу команда перебувала під значним психологічним тиском. Сталося щось неприємне і ми вирішили, що можливо хтось нам у цьому допоміг. Зараз шукаємо причину: це харчування, чи хлопці отруїлися десь на заправці. Намагаємося з`ясувати, хто у цьому винен. Я поставив до відома керівництво клубу. Керівництво прийняло рішення повертатися до Львова. Хлопцям, які звернулися за допомогою - була надана уся необхідна допомога. Ставили крапельниці.

Рішення повертатися до Харкова також приймало керівництво клубу. Назад до Львова ми зараз також повертаємося літаком. Після повернення команда отримає два вихідних.

17.05.2018Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 17.05.2018p. 
На головну сторінку