Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №861 від 17.05.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

Долю гри із «Шахтарем» вирішив пенальті

«Верес» мінімально поступився «Шахтарю», а відтак достроково посів шосте місце в чемпіонаті Української Прем’єр-ліги.

«Шахтар» (Донецьк) – «Верес» (Рівне) - 1:0 (1:0)

Чемпіонат України з футболу, Прем’єр-ліга, 31-й тур

13 травня 2018 року, Харків, ОСК «Металіст»

Арбітр – Ярослав Козик (Мукачево)

Асистенти арбітра – Володимир Володін (Херсон), Олександр Корнійко (Миргород)

Четвертий арбітр – Максим Козиряцький (Запоріжжя)

Спостерігач арбітражу – Ігор Ярменчук (Київ)

Голи: Марлос (5, пен.)

Попередження: Кривцов (44), Фред (64)

«Шахтар»: Пятов - Бутко, Кривцов, Ракіцький, Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Тайсон (К), Марлос (В.Нем, 87), А.Патрік (Коваленко, 63), Феррейра (Кайоде, 78). Головний тренер – Паулу Фонсека.

«Верес»: Бандура - Адамюк, Приймак, Сімінін (К), Лук’янчук, Карасюк, Каленчук, Мягков (Морозенко, 77), Кожанов (Волошинович, 73), Степанюк, Куліш (Жуліо Сезар, 90). В.о. головного тренера – Андрій Демченко.

На матч проти «Шахтаря» «Верес» прилетів літаком за годину до початку гри, маючи у своєму складі групу футболістів, які перенесли харчове отруєння. Але попри цей факт, у першому таймі рівняни змогли вчинити опір «гірникам», хоча початок зустрічі і провалили.

На 5-й хвилині Приймак невдало зіграв у своєму штрафному майданчику проти Ісмаїлі, і арбітр призначив пенальті, який реалізував Марлос – 1:0.

На 9-й хвилині небезпечно пробив Фред, м’яч пролетів біля штанги. А на 16-й хвилині Феррейра вискочив один-на-один з Бандурою. Голкіпер виграв двобій.

За «Верес» на 21-й хвилині відповів Степанюк, завдавши дальнього удару в штангу.

Ще один гострий момент наша команда створила на 45-й хвилині, хитро розігравши штрафний. Завершував епізод Степанюк, який пробив вище.

Зрештою, у першому таймі «Верес» завдав п’ять ударів по воротах суперника. «Шахтар» - шість.

Значно скромніше у нападі «Верес» зіграв після перерви. З перших хвилин другого тайму «Шахтар» притис рівнян, створюючи момент за моментом. Втім, після ударів Тайсона, Марлоса, Феррейри та Кайоде нашу команду рятував Бандура. Не було у воротаря шансів на порятунок на 72-й хвилині, коли Ісмаїлі головою пробив у штангу.

Отож, завдяки пенальті в дебюті гри «Шахтар» виграв матч, здобувши при цьому за тур до фінішу чемпіонство. А у Маріуполі господарі розійшлися миром з «Ворсклою» - 1:1. Це означає, що рівненський «Верес» нинішній чемпіонат завершує на шостій сходинці.

17.05.2018Інформаційна служба НК «Верес»



Рівне-Ракурс №10 від 17.05.2018p. 
На головну сторінку