Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №272 від 28.12.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал. Перша ліга

Зелене світло для "Локомотива"

МФК "Рівне" (Рівне) - "Локомотив" (Одеса) - 4:6 (2:3)

До нашого обласного центру на матч сьомого туру першості України серед команд першої ліги завітав лідер - одеський “Локомотив”. Уболівальники зі стажем із ностальгією згадують ті часи, коли обидва колективи задавали тон у вітчизняному міні-футболі.

Тодішній рівненський “Случ” під керівництвом Дмитра Крупнова та залізничники на чолі з Володимиром Водяном вели безкомпромісну боротьбу і в чемпіонаті, і в Кубку. Майже десять років тому суперники зустрілися у півфіналі Кубку України. В іграх чемпіонату серед команд вищої ліги триразові чемпіони зазнали від рівнян чотирьох поразок, одну нічию, і перемогли лише у трьох іграх. А чого варта перемога “Случа” в Одесі з рахунком - 10:9.

У цьому сезоні перед давніми суперниками поставлена мета - підвищення у класі. Одесити у дебюті гри повели з перевагою у два м’ячі. На тринадцятій хвилині сильним ударом гол у відповідь провів Павло Дармовіс. Через п’ять хвилин пас своєму воротареві у площу воріт віддав Олександр Лужанський, і рахунок зрівнявся - 2:2. Наприкінці першого тайму арбітри результативно помилилися, призначивши спочатку 10-метровий штрафний удар у ворота рівнян, а потім не помітили гру рукою захисника гостей на карному майданчику. “Локомотив” після першого тайму попереду - 3:2.

На 49-ій секунді другої половини мачу Олександр Коренков поцілив у ближній кут воріт, а на 33-ій хвилині зі штрафного повз стінку результативно пробив Максим Коптєв - 2:5. Згодом першим на добивання встиг Роман Волох, а сам на сам з воротарем рівнян вийшов Дмитро Мельниченко. Господарі зуміли скоротили розрив у рахунку після прицільного удару з десятиметрової позначки Вадима Жака - 4:6.

У післяматчевому інтерв’ю головний тренер МФК “Рівне” Юрій Баховський зазначив, що нічого страшного не сталося. Незважаючи на результат, гра глядачам сподобалася.

Наступний матч рівняни проведуть 13 січня у Києві проти тамтешньої команди НУХТ.

28.12.2006Віктор ЯРЕМЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 28.12.2006p. 
На головну сторінку