Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №866 від 21.06.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

На Рівненщині відбувся День виклику

На Рівненщині відбувся День виклику

Нещодавно комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області було проведено обласний День виклику.

Захід передбачав максимальне залучення жителів області до масових занять фізичною культурою одночасно на центральних площах, стадіонах, спортивних залах та інших рекреаційних зонах в усіх населених пунктах Рівненської області. Він пройшов під егідою міжнародної організації «TAFISA» під гаслом «Take Back Your Streets… Take Back Your Future!».

День виклику – це заочні змагання між громадами населених пунктів області. Тому, до програми входило масове виконання різних активностей (на вибір громади): згинання та розгинання рук в упорі лежачи, стрибки через скакалку, легкоатлетичні пробіжки, жонглювання м’ячем, руханки тощо.

Загалом понад п’ять тисяч жителів Рівненщини долучилися до цьогорічного заходу.

Згідно з поданими фотографіями та звітами з районів, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, за рішенням журі, переможцями та призерами стали:

- 1 місце – громада с. Малий Шпаків Рівненського району;

- 2 місце – громада м. Рівне;

- 3 місце – громада м. Костопіль.

Переможці та призери отримають призи від Відділення НОК України в Рівненській області та будуть нагороджені кубками і дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх».

21.06.2018



Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2018p. 
На головну сторінку