Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №866 від 21.06.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс спорту

В Рівненській області знову стартує спартакіада «Рух заради здоров’я»

В Рівненській області знову стартує спартакіада «Рух заради здоров’я»

Днями на базі комунального закладу «Острозький психоневрологічний інтернат» Рівненської обласної ради розпочався шостий сезон спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації «Рух заради здоров’я». Впродовж червня - липня 2018 року планується провести два етапи. Перший відбуватиметься в кожній окремій установі, а в другому (фінальному) за перемогу боротимуться найсильніші команди кожного закладу.

В нинішньому сезоні працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради значно змінили звичну програму спортивних естафет. Кожній команді довелося змагатися у швидкості проходження дистанцій, водночас забивати м’ячі для флорболу у спеціальні ворота, кидати фрізбі, долати лабіринт з гімнастичних обручів та багато іншого. Під час виконання всіх цих завдань судді ретельно фіксували кожне порушення і нараховували за них штрафні секунди.

Всі ці завдання не вимагали особливої підготовки чи фізичної сили, тому більшість підопічних не мали ані найменших проблем з їх виконанням. Але все ж команда «Міраж», частіше за свої суперників першою приходила до фінішу, тому в загальному підсумку саме їй дісталася перемога. Але по закінченні заходу дипломи Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області, та подарунки від адміністрації закладу дісталися всім учасницям.

21.06.2018



Рівне-Ракурс №10 від 21.06.2018p. 
На головну сторінку